Artdeco Minerální makeup

Artdeco je německá značka kosmetiky, spíše trošku dražší. Tento makeup stojí okolo 500 Kč.. Neobsahuje mastek, vosky, ani oleje, je bez parfermace. Dále obsahuje minerální komplex zinku a hořčíku, má sjednocovat a rozjasňovat pleť a chránit před UV zářením.

Obal je pěkný, takový klasický pro minerální makeup, akorát když ho otevřete tak se na vás hned vysype, není tam žádná mřížka, dávkování. To bych brala jako mínus, je to dost nepraktické.
Teď k makeupu, ze kterého jsem neskutečně zklamaná. Naštěstí jsem za něj takové peníze nedala, takže mě to tolik nemrzí...




Barevně mi přijde trošku do žluta. Nenanáší se špatně, ale nevypadá přirozeně. Zdá se mi že nekryje, vysušuje. Nevydrží! za hodinu jsem ho měla slitý a to nemám mastnou pleť! Prostě celkově se mi zdá na nic :-/ Na to, že jsem už vyzkoušela asi 5 minerální makeupů, se mi tento od Artdeca zdá nejhorší! A jako pudr je moc těžký, takže ani tak ho nevyužiji a poputuje někam dál.

0/5 bodů

+
Žádné
-
Vysušuje
Nekryje
Tvoří masku je nepřirozený
Nevydrží a slévá se

Jaký byl váš nejhorší makeup, který jste kdy měly? :-)

1 komentář:

  1. U mě na blogu právě probíhá giveaway o voucher na nákup libovolného sortimentu značky Triola. Budu ráda, když se zúčastníš. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)