Biologiche Recherche: AMNIOTIQUE Sérum Authentique

biologique recherche amniotique serum recenze

Séra Authentique (neboli quintessenciální séra) francouzské značky Biologique Recherche jsou trošku jiná než běžné konvenční produkdy. Jedná se o velmi koncentrovaná séra, která obsahují aktivní látky, například aminokyseliny, peptidy a jen minimum konzervantů. Můžete používat třeba jen jedno, zpravidla se ale neubráníte a používáte jich několik k řešení vašeho problému, jeho předcházení nebo jen k rozmazlování pleti. Zatím jsem vyzkoušela tři takové produkty.

Jedním z nich je sérum Amniotique. Jedná se o intenzivní revitalizační a zklidňující bio sérum, které je nejčastěji doporučeno pro pleť vystavenou stresu, devitalizovanou, dehydratovanou a také citlivou. Myslím, že moje pleť splňovala všechny podmínky, proto mi asi bez váhání bylo na ošetření pleti doporučeno. V jeho základu je amniotická tekutina (všechny složky produktů Biologique Recherche jsou již nejsou živočišného původu) a také extrakt z hrušky. Celé složení produktu uvádím níže:

Cellular Oligopeptide, Amniotic Fluid, Propylene Glycol, Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Hydrolyzed Gelatin, Embryo Extract, Papain, Sodium Dehydroacetate

Produkt se na pleť kape pomocí aplikátoru - kapátka. Mně tenhle způsob vyhovuje, někdo na něj nadává. Správně byste měli použít 1 mililitr séra, což je asi deset kapek. Při zakoupení malého séra (které vidíte na fotografii) vám tak produkt vydrží na osm použití. Není divu, že (nejen já) pak sérem šetřím a používám kapky třeba čtyři plus další tři z jiného séra. Tohle je něco, co mě mrzí, ale dopřávat si těchto sér tak, jak bych měla, tak se bohužel nedoplatím. Po aplikaci séra necítím hned nějaký zával hydratace, jako když na sebe naplácnu x rozličných sér a krémů, ale přijde mi, že ten efekt se dostaví po pár použitích a pleť je hydratovanější pořád. Tento produkt oceníte třeba po náročném letu, nebo ve velmi suchém podnebí. Nejhorší je, že mám tohle sérum vážně ráda a potřebuju další (třetí) balení. Což je pech, protože to větší balení je opravdu velmi drahé. Tak třeba zase někdy. 

Produkty této značky seženete pouze v salónek, kde s Biologique Recherche pracují.

2 komentáře:

  1. O tejto značke som ešte nepočula. Ale ako píšeš, keby sme mali tie séra používať pravidelne a podľa "návodu", tak sa nedoplatíme :D ja som zatiaľ mala Ordinary a bola som viac menej spokojná, takže uvidíme, čo si zaobstarám najbližšie.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. I have not heard of this brand yet, but it seems a interesting prodcut x

    prosphairshop full lace wigs

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)