Medik8: Eyelift Advaced Day Eye Protect



Ráda bych vám představila Eyelift Advanced Day Eye Protect, oční anti-ageing hydratační krém od britské značky Medik8, který se může pochlubit prestižním oceněním Pure Beauty Awards. Předností tohoto krému je jeho multifunkční ochrana. Nejen, že obsahuje UVA/UVB ochranu a SPF 30, ale také zamezuje působení volných radikálů a fotostárnutí pleti. Dále oční okolí chrání před infračerveným i modrým zářením a glykací, která způsobuje stárnutí pleti. Nezvykem je, že ochraňuje pleť před poškozením vlivem znečištění, například cigaretovým kouřem nebo drobných částic z ovzduší i ozonu.

Ve složení produktu najdeme hesperidin, který pomáhá snižovat otoky pod očima. Také kofein, který zvyšuje mikrocirkulaci krve, vitamín C a kyselinu hyaluronovou, fotostabilní UVA/UVB filtry a extrakt ze semen kakaovníku pravého, což je právě ta složka, která ochraňuje pleť před modrým zářením i volnými radikály, navíc podporuje tvorbu kolagenu. Dále je tu karnosin, anti-glykační látka, která také chrání před infračerveným zářením. Výtažek z moringy olejodárné vytváří ochranný film před škodlivými částicemi.

Produkt používám každé ráno. Má hutnější bílou strukturu, která mi připomíná nějaký výživný opalovací krém a to i svou vůní. Bílá barva se však okamžitě vstřebává a nezanechává nějaká nějaký barevný film. Krém naopak zanechá pokožku příjemně vyživenou a nacucanou, připravenou pro líčení, kterému nijak nebrání a hezky na krému drží. Výrobek navíc disponuje praktickou a hygienickou pumpičkou a po dlouhodobém používání, když jsem s aplikací začala hned s prvními jarními paprsky vidím, že mé oční okolí je ve skvělé formě a vskutku věřím, že mou pokožku chrání před nepříznivými vlivy. Je podle mě vhodný i pro mladou pleť a jakýkoliv typ pleti. Tento produkt stojí tisíc korun a seženete jej na e-shopu medaprex.cz. Já si jej rozhodně pořídím znovu, protože z tohohle výrobku jsem vskutku nadšená!


Jaký oční krém je váš nejoblíbenější?

1 komentář:

  1. Můj nejoblíbenější je teď růžový od weledy, ale na léto sháním něco se spf.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)