Cosm'etica: BB krém s nanostříbrem



Jak můžete vidět na fotografiích - BB krém s nanostříbrem a jojobovým olejem od české přírodní dekorativní kosmetiky Cosm'etica opravdu hojně používám - není upatlaný jen tak bez důvodu. Tento produkt má vyhlazující efekt díky pečujícím 100% přírodním složkám, které se postarají o dokonalou výživu a čistotu pleti. Obsahuje totiž stříbro, které působí antibakteriálně a údajně také léčí akné. Krém neucpává póry a pleť se pod ním nepotí. Ve složení krému můžeme najít i minerály s přirozeným obsahem SPF.

Co je na tomto produkt unejzajímavější je fakt, že Cosm'etica jej vyrábí pouze v jenom univerzálním odstínu pro středoevropský typ pleti. Barvení po nanesení probíhá dvousložkově. Čím více produkt zapracováváte do pleti, tím více se jí přizpůsobuje. Nejdříve jsem se odstínu lekla a říkala si, že to mi přeci nemůže za žádnou cenu sedět. Spletla jsem se, opravdu čím více produkt do pleti vpracovávám, tím si více sedá a nakonec je odstín úplně v pohodě. Produkt je to hutnější, výživný a v zimním období byla radost jej na pleti nosit. Krém si hezky sedne, nezvýrazňuje vrásky a nedokonalosti - ty naopak hezky zakryje, ale samozřejmě počítejte s tím, že to není extrémně krycí produkt. Dá se také vrstvit a to bez drolení. BB krém v klidu zvládá běžný pracovní den a líčení na něm hezky drží. Navíc má posunovací dno a disponuje pumpičkou, je tedy hygienický.

Za mě jedno velké ano! Produkt si bezesporu pořídím znovu a ráda si přikoupím další výrobky značky Cosm'etica. V poslední době čtu hodně o jejich novém makeupu a už si na něj brousím zuby. BB krém seženete za cenu 559 Kč na e-shopu Krásná každý den.


Používáte BB krémy?

1 komentář:

Děkuji za vaše milé komentáře :-)