Weleda: #MůjSkinFood



Věřím, že vám určitě neunikla zpráva o tom, že tradiční univerzální výrobek značky Weleda - Skin Food se rozrostl v celou řadu. Její jednotlivé výrobky vám teď mileráda představím, je totiž o čem psát!


Takto vypadá tradiční Skin Food, který se vyrábí již od roku 1926! Jedná se o multifunkční a 100% certifikovaný přírodní krém, který můžete použít prakticky kdekoliv a kdykoliv. Já sama jej aplikuji na pleť, ruce, suché paty i lokty, ale i do vlasů. Podle mého názoru je to nejlepší hydratační pleťová maska, ale i velmi výživný pleťový krém a podklad pod makeup. Především neznám výživnější krém na mé suché ruce. Tento prodeukt je opravdu hutný a hodně výživný, sama jej tedy nemohu používat každý den, ale když se má kůže cítí pod psa, vždy sáhnu po mém milovaném Skin Food.


Klasický "starý dobrý" Skin Food je na mou pleť vskutku trošku hutný a až moc výživný a proto Weleda přišla s jeho odlehčenější variantou Skin Food Light. Tento produkt má opravdu lehčí texturu a obsahuje slunečnicový olej a tradičně výtažky z měsíčku lékařského, heřmánku a violky trojbarevné. Dobře a velmi rychle se vstřebává. Na pleť jsem jej používala v chladných měsících nebo třeba při pobytu na horách, kde mou pleť naprosto úžasně ochránil před nepříznivými vnějšími vlivy a zachránil mě i při vysušené a poraněné pokožce z chlorované vody.


Protože na celé tělo byste klasický Skin Food asi vypotřebovali po pár použitích máme nyní možnost si pořídit i Skin Food Body Butter. Jedná se o intenzivní výživu, pro velmi suchou pokožku, která obsahuje bambucké a kakaové máslo. Receptura je opět velmi podovná tradiční "potravě pro pokožku". Dobře se na tělové máslo roztírá i vstřebává. Produkt používám po každé koupeli a naprosto zbožňuji tu jeho vůni a výživnost, kterou mé pokožce poskytuje.


Třešničkou na dortu je Skin Food Lip Butter, který nesmí v této zelené weledí rodince chybět. Tento balzám obsahuje lanolin a včelí vosk, který vytváří ochranný film a spolehlivě chrání pokožku rtů před vysoušením a popraskáním. Po aplikaci jsou rty nejen opravdu pořádně promazané, ale také hezky lesklé. Jeden tento balzám s sebou nosím neustále v kabelce a druhý mám položený na pracovním stole, protože tohle je můj nový must-have!

Všechny tyto produkty jsou vskutku úžasné. Mají přírodní složení, krásnou vůni a především opravdu něco dělají. Díky rozšíření tradičního produktu dů více výrobků máme te'd každý možnost si najít to své, co nám vyhovuje a určitě vám doporučuji to udělat - podívat se na novou Skin Food řadu. Najdete ji v drogériích, ale i na e-shopu a to za velmi příznivé ceny.

Znáte Skin Food?

5 komentářů:

  1. Právě mi dochází ten klasický a jako maska je boží, hodně si rozumí s mojí citlivou pletí a budu pořizovat znovu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já tu klasiku zbožňuju. Univerzální krém, ale pro mou sušší pleť je dokonalý i jako denní a noční krém, nemluvě o podkladu pod makeup. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty se mi líbí, dost mě zaujal balzám na rty :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)