Top: únor



Ještě jsem vám nepředstavila svou oblíbenou vůni, kterou jsem dostala od přítele k narozeninám. Věděl dobře, že zbožňuji jasmínové parfémy a tak jsem obdržela Jasmine Sambac & Manigold od Jo Malone. Jedná se o tu jejich intenzivnější řadu kolínksých vod a teda musím říct, že výdrží i intenzitou předčí kdejaký parfém. Vůně z vás opravdu "tepe" už po jednom stříknutí a drží na mě až do umytí. Teď v zimě z ní mám i šálu krásně voňavou. Za mě jo jo jo, pořídím si ji klidně znovu! Jo a to jejich balení v krabičce? Zkrátka jako dárek nádherný produkt!


Opravdu hodně teď ujíždím na AHA a BHA péči. Nejsilnější dávku mi poskytuje toto AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution od The Ordinary. Je to poměrně kontroverzní produkt, neboť na domácí použití je vskutku koncentrovaný a je nutné to s kyselinami umět. Rozhodně bych tento peeling nedoporučila nikomu, kdo ještě nijak do své pečující rutiny kyseliny nezařadil. Já jsem v jejich používání zběhlá a proto nechávám tento peeling působit 7 minut a důkladně jej opláchnu. Ráno po probuzení mám pleť jemnou a nádherně rozjasněnou. Více se dozvíte v samostatné recenzi.


Při vyzvedávání dárku v ZOOT výdejně jsem narazila na tyto gumové vitamíny Ivybears. Jakmile jsem spatřila, že jde navíc o vitamíny na vlasy, okamžitě jsem s nimi byla u pokladny. Bože ale tyhle vitaíny jsou tak slaďoučké a dobré, že mám problém sníst denně maximálně dva, tak je psáno v doporučeném dávkování. Uvidíme po delším užívání, jaké výsledky se dostaví. Avšak v zimním období není vitamínů nikdy dost.


Pořídila jsem si další produkty od značky Youth To The People. Tentokrát se jedná o peptidový oční krém Kale + Aloe Sunflower Oil Peptides. Je akorát hutný, hezky se vstřebává a oční okolí si chrochtá blahem a není teď v zimě nijak vysušené. Věděli jste, že produkty této značky jsou vážně vyráběné až v Kalifornii?


Naprosto největším oblíbencem je krém od značky Farmacy s názvem Honey Drop. Obsahuje, jak již název napovídá, med, ale také echinaceu. A je dokonalý! Nejen balením, ale i tím co umí a jaký je. Avšak pár řádků by mi na básně o tomto produktu nestačilo a tak se raději brzy rozepíšu v recenzi.

Jaké produkty jste si v únoru zamilovali?

2 komentáře:

  1. Já jsem si v únoru hrozně moc zamilovala Manufakturu. :)
    Woodnote

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, tak tyhle produkty jsou pro mě novinkou :-) Já si zamilovala celkově značku For Life & Madaga.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)