Navia: Oční krém


Slovenská kosmetická firma Navia uvedla na trh jejich Oční krém s extraktem z Plamatky a Přesličky. Jedná se o produkt, který je určený pro péči o citlivou oblast kolem očí, kde je kůže nejtenčí a nejvíce náchylná k tvorbě vrásek. 


Základ tohoto očního krému tvoří růžová voda, známá svými účinky proti otokům a pak rostlinné oleje, zejména hroznový a výtažek z plamatkypřesličky, která je bohatá na křemík, jenž se umí podílet na tvorbě kolagenu. 


Balení je hezoučké, roztomilé a disponuje praktickou a hygienickou pumpičkou, která při jednom stisku vydá přesné množství, které mi vystačí na jednu aplikaci obou očních okolí. Produkt se zdá být lehoučký, až gelový a při aplikaci se opravdu okamžitě vstřebává a nezanechává oční okolí nějak umaštěné, naopak vyživené a hydratované ano. Popravdě jsem čekala, že bude ještě více mastnější a výživnější, avšak nevadí mi, že není, alespoň není tak težký a hutný pro denní používání. Vlastně bych jej vůbec neoznačila za anti-ageing oční krém, který ve mě ten pocit, že se má jednat o hutnější produkt, vyvolal. Myslím si, že je vhodný spíše pro mladší a nenáročnější pleť. Aplikuji jej večer i ráno a nemám s krémem problém ani pod líčením. Abych nezapomněla, nádherně voní po růžích! Za mě fajn produkt, který bych si klidně pořídila znovu. K sehnání je na e-shopu Krásná každý den a to za cenu 309 Kč.


Používáte kosmetické produkty české či slovenské výroby?

1 komentář:

  1. Musím sa priznať, že o tejto slovenskej značke som ešte nepočula, ale vyzerá to veľmi dobre. Rozhodne by som teraz potrebovala niečo na výživu očného okolia :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)