Mary Kay: VIP produktová snídaně



Opět jsem měla tu možnost se účastnit představení novinek značky Mary Kay. Akce se konala přímo v sídle společnosti na pražském Andělu. Čekalo na nás nádherné pohoštění, na kterém jsme si při samotném prezentování nových kosmetických produktů, vážně pochutnaly. 




Již je tradicí, že při takových tiskovkách hovoří samotné kosmetické poradkyně Mary Kay a stalo se tomu i nyní. Verunka nám sdělila svůj příběh, který ji do života přinesl práci kosmetické poradkyně. Pak nám poradila správnou zimní péči o pleť a mohly jsme se také nechat nalíčit.



Snad všechny jsme podlehly nové vůni Dream Fearlessly z kolekce pro odvážnou ženu, která následuje svou váseň a pouští se za těmi nejdivočejšími sny s dřevitou a květinovou vůní. Mám již celou kolekci těchto vůní a jsou skutečně mé oblíbené. Drží dlouho a flakonek má design jako z pohádky.



Další novinkou je paletka Perfect Palette, kterou si můžete vystěvět podle svého. Pojme jak oční stíny, tak tvářenky značky Mary Kay. Hned jsem si do ní doma vyskládala všechny své Chromafusion stíny na oči.



Další báječná tiskovka je za námi a já se budu těšit zase příště! Děkuji Mary Kay za pozvání.

 Máte rády doplňovací paletky?

3 komentáře:

  1. Tak ty lívanečky jsou vážně cuteee! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já kosmetiku Mary Kay ráda nemám. Nevím z jakého důvodu, ale vůbec na mě nedělá dobrý dojem.. Ale tahle akce musela být fakt fajná!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)