Top: červenec


Červenec byl měsíc plný změn. První dva týdny jsem strávila na své první letní dovolené s přítelem a jen co jsem se vrátila jsem nastoupila do nové práce. Momentálně tedy dělám marketing v jedné ze společností takzvané Velké čtyřky a baví mě to! V červenci jsem ještě pracovala i ve starém zaměstnání a měla jsem toho opravdu nad hlavu. Díky bohu za srpen..



V červenci jsem byla na dovolené. Procestovali jsme pobřeží Amalfi v Itálii a byla to paráda! Samozřejmě mám vždycky problém se vejít do limitu tekutin na letišti. Proto jsem sáhla po těchto tabletkách na čištění zubů od Lush. BOOM! tabletky na zuby jsou vlastně taková tuhá zubní pasta. Vložíte si jednu do úst a jakmile ji rozkoušete a rozšmrdláte vlhkých kartáčkem na zuby, vytvoří se botahá pěna. Produkt je černý díky obsahu černého uhlí, které zuby bělí a obsahuje bylinky, které produktu dodávají colovou příchuť. Za mě paráda, přítel však příchuti nemohl přijít na chuť. Já však tabletky příště beru s sebou zas!


Samozřejmě nám na dovolené nechyběly přípravky na opalování. Já sáhla po produktech značky Weleda. Mléko na opalování SPF 30 byl produkt, který mě chránil před spálením a obyčejný krém s nižším faktorem mě trošku podfouknul. Jedinou nevýhodou tohoto produktu je, že se opravdu hůře roztírá a je nutné jeho aplikaci věnovat chvilku času. Pak ale drží jako přibitý a sundáte ho ze sebe až mýdlem. Verze Krém na opalování SPF 30 na obličej je jediný opalovací výrobek, který má citlivá pleť snesla. Jsem ráda, že tyto produkty mám a příští rok je taktéž do kufru přibalím.


Dermacol přišel na trh s napodobeninou slavných Guerlain meteoritů, které zrovna v takové růžové variatně vlastním a zbožňuji. Beauty Powder Pearls po meteoritech i stejně sladce voní. Tento produkt rozhodně není tak dobrý a určitě není srovnatelný se slavnými meteority. Je poměrně hrubě mletý a jednotlivé třpytečky a pigmenty jsou vážně velké a jsou dost viditelné. Avšak na letní párty, nebo festivaly to není špatný produkt. Ač jsem k produktu skeptická, musím přiznat, že jsem jej v červenci používala hojně.


Nedávno jsem v drogérii Rossmann narazila na českou kosmetiku Bione, kterou znám již dlouhá léta. Zkusila jsem od ní šampon a péči o pokožku hlavy z řady SOS, která má fungovat proti padání vlasů. u žen. Sprej není vůbec špatný, nijak nelepí, není na pokožce hlavy těžký, dobře se díky střičce aplikuje. Uvidíme jaké budou výsledky po dlouhodobém používání, ale zatím je to jeden z těch nejlepších sprejů na pokožku hlavy, které jsem vyzkoušela.

Jaké produkty jste si v červenci oblíbili?

8 komentářů:

  1. Měla jsem na vyzkoušení dvě nebo tři tabletky od Lush, ale jinou verzi a nesedly mi. Totiž všechno krom Elmexu a Zendia mě štípe, takže jsem se ani nedivila. Ale na cestování je to praktické, to je fakt. Já s sebou na cesty balím od Lush alespoň tuhý šampon :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že pro citlivé zuby mohou být agresivnější. Tuhý šampon s sebou také beru, je to pohoda se s ním jen namydlit a nemuset tahat tekutiny. :)

      Vymazat
  2. Ty perly od Dermacol mě zajímají.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na ně, nejsou špatné! :) A navíc jsou tak rozkošné.

      Vymazat
  3. ty tabletky na zuby vypadají fakt skvěle

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna přemýšlím o pořízení toho SOS spreje, takže se budu mooc těšit na tvojí recenzi :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím je moc fajn, ale nevidím nějaké pořádné výsledky, tedy že by opravdu razantně pomohl.

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)