Urban Decay: Naked Smoky



Když pře lety přišla na trh nová Naked Smoky od Urban Decay, byla jsem vskutku nadšená. Výběr barev je pro mě dokonalý. V této paletce jsou nabízeny stíny totálně blyštivé, třpytivé a matné v úžasné kombinaci, která se prostě umí doplňovat. Jedná se o mix teplých i studených stínů. Nabídka je od béžových až po černé stíny, laděny jsou především do šedých odstínů. Seřazené jsou opravdu od nejvíce třpytivých až po úplně matné. 


Jako první vychválím obal, ten se dle mého názoru prostě povedl. Design se mi vážně moc líbí a nejvíce fakt, že je paletka plastová a průhledná. Zavírání je na magnet a to mi vyhovuje ze všech typů Naked paletek nejvíce. Konečně se značka zamyslela a opravila chyby na předchozích paletkách. Přiložený štětec je také nový, opět vychvaluji design, který ladí s paletkou. Na jednom konci je pencil brush, na druhém blending. Štětec je použitelný, ale jako u všech paletek této značky mi přijde, že není vhodný pro takto máslové stíny a lépe se mi aplikují jinými štětci. Avšak jedná se ale o nejlepší štětec, který z paletek UD vlastním. Rozhodně pochválím typ štetce, tedy blending a pencil brush, jenž se na kouřovky opravdu hodí.


Stíny jsou povedené, všechny jsou dobře pigmentované i když se mezi jednotlivými kousky rozdíly najdou. Třeba nejméně pigmentovaný mi přijde stín Password a Whiskey (oba jdou matné, takže nižší pigmentace se předpokládá), naopak Armor, Radar, Dirtysweet, High nebo Smolder nejvíce. Všechny stíny mi s bází vydrží celý den, nebo celou noční párty (na kterou jsou opravdu jako stvořené). Nosím je ráda do školy, nebo jen tak přes den, protože se dají opravdu dobře kombinovat a lehce nanést i na denní look. Opravdu hojně využívám matných stínů, které nosím prakticky denně na zvýraznění očního záhybu. O večerním looku nemluvě, s touhle paletkou se dá opravdu nádherně vyřádit. Myslím si, že nejvíce sedne zelenoočkám, jako jsem já. Stíny se mi zdají sušší, než jakékoliv stíny, které zatím od Urban Decay vlastním. Znatelné je to především u matných kousků. Jak jsem již zmínila, jsem z paletky nadšená a je to teď moje největší krasavice v kosmetickém šuplíku. Opravdu doporučuji ji omrknout a nebo ještě lépe, alespoň vyzkoušet. I po nějakém roce v mé kosmetické sbírce musím říct, že tato paletka má své řádné postaverní mezi mými nejpoužívanějšími produty. Co se týče ceny, tak je stejná jako u všech Urban Decay Naked paletek v Sephoře a to jest kolem 1300 Kč. Já ji samozřejmě kupovala s 20% slevou, čímž se dostávám na cenu okolo jednoho tisíce korun. Myslím, že za 12 stínů je to přijatelná cena, neboť takto jeden z nich stojí necelých sto korun a podívejte se, kolik stojí v drogérii mono stíny značek Rimmel, L´Oreal, nebo Max Factor.

Jaký máte názor na paletky stínů značky Urban Decay?

6 komentářů:

  1. krásna paletka! :) Naked je môj sen, i keď vždy odolám a nekúpim si ju, ani neviem prečo :D ten štetec, ktorý je k nim vyzerá veľmi dobre :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je fakt krásná a univerzální :) Já ještě žádnou od Urban Decay nevlastním, ale jsem až po uši zamilovaná do těch od Too Faced, do paletek se prostě vyplatí investovat. :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně jsi to nafotila! Plánuji si pořídit alespoň jednu Naked paletku, ale pořád si ještě nejsem jistá, jakou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za recenzi, právě uvažuji, jestli do této paletky jít, ještě žádnou UD nemám... Pomohla jsi mi, děkuji, jdu do ní:o))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)