Dior: Precious Rocks Blush



Dnes Vám přináším recenzi produktu ze zimní limitované edice Precious Rocks značky Dior. Produkt DiorBlush Vibrant Color Powder Blush můžete momentálně sehnat v našich parfumeriích za cenu okolo 1 200 Kč. Jedná se o střední růžovo-korálovou barvu s teplým podtónem a matným finišem. Při prvním použití produktu jsou na pudru rozprostřeny zlaté třpytky, které po prvním setření štětcem, nebo prstem zmizí a dále se jedná o zcela matný produkt. Barva je podle mě vskutku krásná, na fotografiích se mi zdá oranžovější, než ve skutečnosti je. V reálu mi tato korálová růžová božsky sedí a vytváří přirozené zabarvení. Textura tvářenky je trošku sušší a oproti mé milované NARS Mata Hari tvářence je dosti prášivá. Je občas těžké tento produkt na štětec, zvláště hrubší štětec, nabrat. Nanáším ji ve více vrstvách, asi to není tím, že by byla špatně pigmentovaná, ale spíše to je tou zvláštní prášivostí. Výdrž tvářenky však není celodenní a to je podle mě kámen úrazu, který mě nejvíce štve. Rozhodně s sebou do práce nenosím velké balení Dior tvářenky, abych se mohla poupravit. Tvářenka nemapuje, ale zkrátka za takové čtyři hodiny po ní není ani vidu. 


Co se týče balení, to je krásné, klasické a elegantní. Obsahuje poměrně zdařilý malý štěteček, který na cestách s tvářenkou používám a to bez problému. Každodenně bych jím ale produkt nenanášela. Cestovní sametový obal je jako vždy součástí balení. Zrcátko je krásně velké a při cestování taktéž poslouží jako hlavní praktické zrcadlo k líčení. 


Za sebe jsem z odstínu nadšená, jedná se o nádhernou barvu, kterou jsem ještě nikde nenašla a která mi zkrátka výborně vyhovuje, ale vlastnosti tvářenky nejsou dobré a produkt ke koupi nedoporučuji. Lituji vyhození tolika peněz a produkt používám prakticky jen když jdu na nákup, nebo kratší event protože tam tu svou výdrž zvádne. 

Koupili jste si někdy drahý kosmetický produkt, který byl posléze k ničemu?


5 komentářů:

  1. Ano, make-up od Diora a bel uplně na prd....

    www.lifemomlucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky Dior? Ty jo a já do teď byla s jejich produkty tak spokojená.. :/

      Vymazat
  2. Já jsem od Diora nic neměla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda :/ Maličko mi připomíná Galifornii od Benefitu nebo Orgasm od Nars. Člověk by řekl, že když je to Dior, tak vydrží a ono ne...A přitom takový hezký odstín.

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, jen tahle neobsahuje vůbec třpytky, jen navrhu které oprášíš. Jinak je zcela matná. No právě všichni Dior tvářenky tak doporučovali a já teda nevim, třeba je to jen tím, že je limitovaná a je jiná, než stálá kolekce..

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)