Weleda: Péče o tělo i pleť s granátovým jablkem



Dnes jsem pro Vás sepsala své zkušenosti s dalšími produkty řady Granátové jablko přírodní kosmetiky Weleda. Jak již víte, před rokem jsem z této řady testovala péči o ruce a nehty, kterou stále zbožňuji a používám. Tentokrát bych ráda sdílela své zážitky s pleťovou i tělovou péčí. 

Začněme produktem Granátové jablko zpevňující sérum. Jedná se o konzistencí velmi lehoučké séreum, které zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť. Zlepšuje elasticitu a hydrataci pokožky obličeje. Připravuje pleť na použití denního a nočního krému a zintenzivňuje působení denní i noční péče. Produkt má parádní hygienickou pumpičku, kterou u pleťových výrobků mám velice ráda. Aplikuje docela přesné množství séra, které mi vystačí na jednu aplikaci. Sérum je spíše tekutější konzistence a pleť se výborně nanáší a téměř okamžitě se vstřebává. Musím uznat, že pocit hydratace mi přináší bezprostředně a to ani nemusím používat krém. Pro zralou a sušší pleť však aplikaci krému po séru doporučuji. Za mě báječný produkt, jsem velmi ráda, že jej mám a mohu jej normální i citlivé pleti jako mám já doporučit! 


Dalším produktem z pleťové řady Granátové jablko je Zpevňující oční krém. Jedná se o maličkou tubičku hutnějšího krému, který stejně jako sérum nádherně voní po již zmiňovaném ovoci. Produkt zjemňuje vrásky a má antioxidační a ochranný účinek, je vhodný i pro uživatele očních čoček, což potvrzuji. Krém používám v menším množství ráno i večer a nemohu si jej vynachválit. Zanechává na pleti vyživující pocit, opravdu si myslím, že si mé oční okolí z krému bere jen to nejlepší. Za mě palce nahoru! 


Po mém nepovedeném opalování a spálené pokožce mi opravdu bodlo Granátové jablko regenerační tělové mléko. Tento tělový produkt podporuje obnovu buněk a má antioxidační účinek, je tak vhodný pro velice náročnou pokožku. Navíc působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Hodnotnými složkami jsou olej ze semen granátové jablka v bio kvalitě, také olej z meruňkových jader a bambucké máslo. Všechny složky chrání před škodlivými vlivy prostředí a zralá pokožka se tak vyhlazuje a zpevňuje. Nemusím ani komentovat nádhernou ovocnou vůni. Mléko je spíše lehčí konzistence, takže se dobře aplikuje i vstřebává. Zanechá na pokožce film, ale nijak mastný a těžký. Naopak pocit po nanesení produktu je příjemný. Pokožka je vyživená, zvláčněná a provoněná. Vůně je opravdu výrazná, takže ji ze sebe cítím třeba i ráno po večerním namazání a líbí se mi to. Tento produkt mi vskutku pomáhal po tom, co jsem si v letních měsících hodně spálila kůži a loupala se ještě několik měsíců. Myslím, že s obnovou pokožky mi opravdu pomohl. Tato tělová mléka mám ráda a Granátové jablko není  prvním a ni posledním oblíbencem z tělové péče Weleda.


Jakou vůni byste u tělových i pleťových produktů preferovali?

1 komentář:

  1. Po téhle recenzi mám dojem, že okamžitě potřebuju ten oční krém a sérum! :-D Už x-krát mi cukala ruka, že bych je vzala na recenzi, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Příště už takovou chybu neudělám! :-)
    Jo a tělové mléko je fantastické a taky jsem s ním byla moc spokojená!
    Bebe

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)