Alterna: Bamboo Beach



Nová letní kolekce čtyř přípravků od Alterny pro krásné vlasy i v létě nese název Bamboo Beach, kterou mám z e-shopu Salon Pro. Tyto přípravky by rozhodně neměly chybět v plážové tašce každé z nás. V kolekci najdete nezatěžující sprej na plážové vlny, sprej pro zářivý vzhled, stylingový krém a regenerační vlasovou masku. Tato letní řada spojuje inovované složení pečlivě zaměřené naochranu vlasového vlákna a barvy během letních měsíců, kdy jsou vlasy nejvíce namáhány UVA/UVB zářením, poškozeny chlorovanou a mořskou vodou a vysokými teplotami. Bamboo Beach slibuje ochranu před všemi těmito škodlivými jevy a udržuje ve vlasech vláhu. V produktech objevíme výtažek z tahitského kokosu a bio certifikovaný výtažek z bambusu, který je bohatý na aminokysliny, cukry a minerály, jenž vlasy vyživují a posilují bez zatížení. Navíc podívejte se na ten nádherný vyletněný design!


Začnu zkušeností s mým nejoblíběnějším produktem celé řady. Pro někoho možná právě nejzbytečnější produkt v této sluneční výbavě, avšak já si jej zamilovala na první stříknutí. Jedná se o Sunshine Spray, aneb ochrannou mlhu pro lesk vlasů. Instantě dodá vlasům přirozený lesk a zároveň je posiluje a ochraňuje. Všechny produkty této řady dokonale voní, tak trochu tropicky a sladce po kokosovém mléku a mangu. Tento sprej na vlasy stříkám kdykoliv jej vidím a zkrátka mě to baví. Tento produkt můžete zakoupit tady za 675 Kč.


Breeze Dry Balm je balzám pro vytvoření textury vlasů, která drží účes. Produkt podporuje přirozenou texturů vlasů, prameny od sebe odděluje, vytváří vlny a umí je zafixovat. Pro ty, kteří mají přirozeně vlnité vlasy je tento produkt zázrak. Moje vlny samy o sobě jsou spíše nijaké, než nějaké a bez podpory se z nich stane jen krepatý chumlel. Tento balzám tomu zabraňuje, vlny krásně definuje a stahuje z nich krepatost, takže se své vlny již nestydím ukazovat. Navíc vlasy vyživuje a ochraňuje a to bez nějakého pocitu přemaštění, nebo ztvrdnutí vlasů. Doporučuji nanášet do jemně vlhkých  a lokny si pak natáčet na prstyx, nebo vmačkat do vlasů. Za mě rozhodně palec nahoru a všem vlnovláskám doporučuji! K sehnání je zde za 675 Kč.


Bezpochyby nutností každé letní dovolené u moře je pořádná vyživující a regenerační maska na vlasy. 1 Minute Recovery Masque je právě jednou z after-sun péčí. Hloubkově posilující vlasová maska slibuje obnovení vysušených vlasů už během jedné minute. Díky své UVA/UVB ochraně umí neutralizovat ničivé efekty slunce, bazénu i mořské vody. Maska je trošku hutnější a u moře jsem ji aplikovala v množství, které bych asi nenazvala nějak šetřivým. Na vlasech tento produkt nechávám působit déle než jednu minutu a po umytí mám vlasy opravdu né tak přesušené. Nemohu říct, že by tato maska naprosto popřela fakt, že vlasy byly u moře a zažily ten nápor negativních vlivů, ale určitě jim pobyt na sluníčku ulehčovala. Za mě jo, klidně bych si ji pořídila znovu a to za 675 Kč tady.


Posledním produktem, který patří do základní vlasové sluneční péče je sprej s názvem Ocean Waves, aneb slaný texturační sprej. Jedná se o stylingový lehký nezatěžující sprej, který dodává vlasům look alá "zrovna jsem se vrátila z pláže". Pokud nemáte vlasy rovné jako hřebíky, nebo naopak velmi kudrnaté, je sprej vhodný právě pro Vás. Jestliže chcete podpořit vzhled nezbalých vln, aplikujte do vlhých vlasů tento sprej a lehce je pomačkejte. Nejdříve jsem tomuto looku, který se v posledních letech stal hitem, ale u moře jsem si jej zamilovala. Jedná se o nenáročný styling, který vypadá dobře a vlasy nemusíte trápit žehličkou, či kulmou, nebo drdolem. Navíc jako všechny produkty v této řadě se snaží vlasům dodat vláhu a ochranu před negativními vlivy. Produkt můžete zakoupit tady na e-shopu Salon Pro a to za 675 Kč.


Ochraňujete své vlasy v letních měsících?

3 komentáře:

  1. Od této značky jsem doposud nic neměla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám Alternu moc ráda, měla jsem tu fialovou řadu na hydrataci a bylo to asi to nej, co jsem na vlasy měla. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)