Starskin: Detoxing Sea Kelp Leaf Face Mask & Cleansing Foam



Dnes pro Vás mám jednu exkluzivitu. O značce Starskin jsem se již párkrát zmiňovala v souvislosti s jejich základní řadou masek na obličej i nohy, nebo výbornou peelingovou houbou. Avšak tentokrát se mi do rukou dostala jejich Detox Collection s názvem The Master Cleanser, která je opravdu luxusní. V této kolekci se vyskytuje maska na obličej a čistící gel na více použití. Cena obou produktů však povýšila a to poměrně dost. Jednorázová plátýnková maska stojí 419 Kč, gel až 689 Kč. Oba produkty jsou k sehnání exkluzivě pouze síti parfumerií Douglas, nebo na jejich e-shopu.


Nejprve Vám sdělím něco o masce. Jedná se o očistný produkt z mořských řas s hydratačním a anti-agingovým efektem. Maska je složena z listů pravých mořských řas, jenž jsou ručně sbírány a poté dvacet dnů fermentovány a následně zality hydratačním sérem, které obsahuje více než 31 organických složek včetně extraktu ze semen pískavce, olejem z kamélie a pupečníkem asijským. Ten spolu s fermentovanou chlorellou pracuje v harmonoo a detoxikuje pleť. Maska se na obličeji nechává působit 15 minut a asi mi nestačí slova, abych popsala, jak nádherně prozářenou a hydratovanou pleť jsem po použití měla! Kdyby maska nebyla tak drahá, používám ji klidně každý týden.



Jako královský produkt však ale považuji Detoxing Sea Kelp Leaf Cleansing Foam, aneb prazvláštní čistící pleťovou pěnu. Jak vidíte, jejím obalem je zvláštní pytlíčkek se šroubovacím víčkem. Pytlík je docela velký a vydrží pár měsíců používání. Co musím vyzdvihnout je nepřítomnost sulfátů v tomto produktu, přesto má však pěna bohatou strukturu. V gelu je dále obsažena ledovcová voda ze švýcarských Alp se silně detoxikačními listy mořských chaluh, zeleným kaviárem, mořskou okurkou a sinicí Spirulinato. Produkt neobsahuje chemické a konzervační látky. Tahle pěna je dokonalá! Krásně pleť dočistí a nevysuší. Po použití je pokožka jemná, čistá a krásná na pohled. Používám čistící gel ráno i večer a prostě a jednoduše ho miluju!



Složení čistícího gelu:


Složení jednorázové masky:


Jsem z obou produktů nadšená a svou práci podle mého názoru plní na sto procent. Však co si budeme povídat, cena je vysoká a málokdo z nás si může takové produkty dovolit na rutinní používání. Tak či onak, především čistící gel doporučuji naprosto všem, zvláště jestli nad ním váháte!

Za jaké kosmetické produkty si rádi připlatíte?

4 komentáře:

  1. Já si ráda připlatím za přípravek na odličování, za makeup a za řasenku.

    OdpovědětVymazat
  2. Kolem těchto masek kroužím už dost dlouho, ale až tvá recenze mne dokopala k tomu je konečně vyzkoušet. Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smad nebudeš litovat! Pak dej vědět, jak se u tebe osvědčily! :-)

      Vymazat
  3. Tyhle masky mě lákají, ale ty ceny.. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)