Korff: Cure Make Up


S italskou kosmetickou značkou Korff jsem se seznámila až letos. Nějaké povědomí jsem o ní měla delší dobu, ale blíže se zabývat o produkty, zkoumat webové stránky a číst recenze jsem začala až poměrně nedávno. Díky spolupráci s projektem Beauty Blogerky jsem se účastnila semináře, kde nás milá zástupkyně značky seznámila s největšími trháky a oblíbenými produkty. Na závěr jsem si mohla vybrat produkty k vyzkoušení a dnes Vám přináším jejich recenze.

Kdo tuto značku zná, tak si určitě na prvním místě v její působnosti na beauty scéně vybaví makeupy. Ve světě kosmetických nadšenců jsou slavné a oblíbené. Na semináři mě zaujay všechny a měla jsem problém si vybrat, který bych chtěla vyzkoušet. Nakonec jsem dala na radu školitelky a vybrala si Rozjasňující tekutý se SPF 15. Makeupy nemají barevnou škálu nějak širokou, avšak odstín 02 mi momentálně vyhovuje. Na první nanesení produktu na ruku jsem se odstínu zalekla, ale musím uznat, že se opravdu hezky sjednotí s pokožkou pleti a přizpůsobí se jí. Makeup je podle mého středně krycí, zakrývá obstojně lehké nedokonalosti. Obsahuje lehoulinké a téměř neviditelné rozjasňující částečky diamantového prášku, které odrážejí světlo a pleť tak na sluníčku působí opravdu projasněným a přirozeným dojmem. Na pokožce si produkt po chvilce hezky "sedne" a jeho výdrží zvládá pracovní dobu, školní docházku, nebo párty. S makeupem dobře spolupracuje můj pudr i korektor. Velmi musím pochválit praktickou a hygienickou pumpičku a luxusním dojmem působící skleněný obal. Jako všechny produkty série Cure Make Up i tento produkt obsahuje pečující složky, kterými jsou například retinol, ceramidy, fosfolipidy a kyselina hyaluronová, což se u makeupu jen tak nevidí a velmi to oceňuji. Samozřejmostí je SPF 15, tedy ochrana proti UVA a UVB záření. Abych na tento produkt nepěla jen chválu, tak musím zmínit, že obsahuje silikony, což zrovna mě na každodenní používání nevyhovuje a mrzí mě, že mi paní při školení říkala, že žádný z jejich makeupů neobsahuje silikony, avšak sožení tvrdí něco jiného. Každopádně s makeupem jsem velmi spokojená a řadím jej mezi mé oblíbené, možná nejoblíbenější. K sehnání je zde a to za cenu 1 073 Kč.


Snad jako každou straku mě okamžitě zaujaly Krémové oční stíny v přirozeném odstínu, jenž se neskutečně třpytí a to až do takového toho alá mokrého vzhledu. Tento produkt má gelovou konzistenci a je tak opravdu lehoučký. Přijde mi ale, že na prst, nebo štětec nabírám pouze třpytky a oné krásné barvy se na pleti nějak nedočkám, avšak i tak se mi barevný výsledek na pokožce líbí. Musela jsem se tak se stíny naučit pracovat a vím, že jiný výsledek dostanu při použití prstem, na mokro, nebo štětečekem. Produkt používám jak oční stíny, tak třpytky na oční stíny, nebo jako rozjasňovač na lícní kosti. Na pleti produkt drží dobře a neopadává. Za mě jo, palec nahoru! Stíny můžete zakoupit tady za 620 Kč. Samozřejmě v nabídce jsou i další odstíny.


Dalším produkt, který jsem vyzkoušela je klasická černá Oční tužka. Už samotná houbička na konci produktu značí, že se bude jednat o měkčí typ tužky, vhodný na kouřové líčení. Produkt se tedy výborně rozmazává i aplikuje. V mokré oční lince se mi tužka vždy rychle rozpije, avšak na víčku není špatná a celý den i vydrží. Barva je sytě černá, tužka je skvěle pigmentovaná a to je opravdu výborná vlastnost u tužky, jenž je dělaná na rozmazávání. Tuhle tužku jsem si tedy oblíbila na každodenní líčení, kdy díky houbičkovému aplikátoru není výsledný look tak tvrdý. Takže jo, klidně bych si ji pořídila ve více barevných variantách. Na ty se můžete podívat tady, nebo tužku zakoupit za 454 Kč.


Poslední dva produkty, které jsem si nechala na závěr z celého balíčku, jenž jsem si domů odnesla, zbožňuji nejvíce. Řasenku na obočí jsem si zamilovala okamžitě po prvím použití. Má maličký kartáček, jímž obočí dokonale pročešete a zároveň hned zahustíte. Odstín řasenky je tmavě hnědý, bez zrzavých nádechů a dokonale mi sedí. Produkt je skvěle pigmentovaný. Řasenka na kůži a chloupcích drží až do odlíčení, avšak nijak nepříjemně chlupy neslepuje. Zkrátka za mě nejlepší ze všech řasenek na obočí, jenž jsem vyzkoušela a že jich doma mám několik! V balení najdete i maličkou Tužku na projasnění oblasti pod obočím ve světle růžovém odstínu. Nejdříve jsem se odstínu bála, jelikož mám žlutý podtón pleti, avšak nakonec se vážně divím, jak mi tužka krásně sedí, jak v oblasti pod obočím, tak na vodní lince, kam takovou tužku aplikuji denně pro projasnění a zvětšení očí. Za mě tyto dva produkty jsou naprosto top a všem je doporučuji!


Všechny produkty italské značky Korff si můžete prohlédnout, nebo zakoupit na stránkách Lakosmetika nebo Korff. Děkuji časopisu Health&Beauty za možnost se v projektu Beauty Blogerky s těmito produkty a značkou blíže seznámit.

Máte zkušenost se značkou Korff? 

5 komentářů:

  1. Podle mě je značka ještě docela neznámá. Občas se o ní mluví v kruhu vizážistů, ale potřebovala by u nás asi větší promo. O makeupech jsem slyšela právě od vizážistky, že prý obsahuje ty super složky a tak, ale teda taky mě trošku mrzí silikon.. Moc se mi líbí stíny, tak se na produkty musím víc podívat. Díky za recenzi! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Italskou kosmetiku přímo miluji. Když se vydám do Itálie na dovču dovezu si plný kufr kosmetiky :)

    Jinak holky zkusím se zeptat, nemáte náhodou nějaké zkušenost permanent-makeup-praha.cz. Jde mi hlavně o to jak dlouho makeup vydrží.

    OdpovědětVymazat
  3. To je zajímavá značka, už jsem o ní slyšela, ale ještě jsem se neodhodlala. Momentálně si z té dekorativní kosmetiky jedu tyhle bio libůstky a jsem více než spokojená. Zatím má vyzkoušený make-up, řasenku, tužku na oči a rtěnku. Prostě takový ten můj denní základ a bomba.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc díky za rady, super make-up. A chtěla bych se zeptat jestli si občas zajdeš třeba do nějakého takového salonu o sebe nechat pečovat? Ať už se jedná třeba o obočí nebo jiný druh make-upu. A jaký na to máš názor? Díky

    OdpovědětVymazat
  5. Tuto značku kosmetiky neznám. Já používám kosmetiku od německé značky Annemarie Börlind, protože v ní nejsou žádné škodliviny. Co se týče make-upu tak od této značky je to nejlepší make-up , co jsem kdy vyzkoušela. Krásně pleť sjednotí a nevysuší ji, s čímž jsem měla u řady make-upů problém :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)