Top: květen


Taky Vám květen tak strašně utekl? Já vím, píšu tohle snad každý měsíc, ale poslední rok mi čas plyne tak rychle. Škola, práce, dojít na nákup, uvařit, učit se, spát a každý den znovu a většinou nic z toho nestíhám pořádně. Každopádně v květnu se ke mně dostala spousta zajímavých a nových produktů, určitě se tědy máte v brzké době na co těšit. Teď se ale podívejme na ty nejoblíbenější kosmetické kousky uplynulého měsíce.


Přišla jsem do kontaktu s projektem BeautyBlogerky.cz, což je nový program vydavatelství časopisu Health&Beauty, jenž jak už název napovídá, je zaměřen především na beauty témata jako je péče o pleť, estetické zákroky, ale zabývá se i hubnutím, nebo různými tipy a triky. S časopisem jsem se poprvé setkala v čekárně u dermatologa. Hned mezi prvními stránkami se psalo o mých oblíbených produktech značky Medik8, kterou jak víte mám velmi favorizovanou. Tak jsem si časopis zapamatovala a není proto divu, že jsem před nějakou dobou kývla na nabídku posezení se samotnými autory onoho časopisu. V současné době se tedy účastním milých sezení s představiteli různých kosmetických značek, nebo obchodů. Na našem prvním takovém "školení" jsme se seznámili s paní z estetického centra Dermitage. Ta nám představila podle mě docela revoluční gelové polštářky na oční okolí EyeCell Eye Peptide Gel Patch. Jedná se o balíček šedesáti polštářků s obsahem biomimetických peptidů a růstových faktorů. Slouží k okamžitému zklidnění po estetických zákrocích a jako doplňková péče po operaci očních víček, laserovém zákroku, nebo mikrojehličkování. Avšak pokud jste nic takového neabsolvovali, můžete produkt používat jako oční masku. Důkladnou recenzi si pro Vás ještě schovám, polštářky používám krátce, ale musím říct, že miluji jejich chladivý efekt a především ten pocit po jejich sundání, pleť je tak nádherně hydratovaná! 


Asi bych nikdy nevěřila, že si sama zakoupím nějakou pleťovou péči značky Yves Rocher. Avšak dostala jsem od sestry dárkovou poukázku a zbylo mi na ní pár drobných, které mi bylo líto nevyužít. Sáhla jsem proto po této levné pleťové masce proti akné, jelikož v té době se mi na obličeji objevilo snad rekordní množství pupínků. Pore Clearing Mask podle mě nepomáhá na již vzniklé akné, ale musím říct, že dle mého názoru má velmi dobré čistící schopnosti. Ještě aby ne, neboť obsahuje kaolín a kyselinu salicylovou, což jsou dobří bojovníci proti nečistotám. Avšak na rozdíl od běžně dostupných drogérkových masek proti akné, tato konkrétní pleť nepřesušuje a po jejím opláchnutí se má pleť necítí stažená. Musím tedy masku doporučit a jsem vážně překvapená jejími schopnostmi. Také zmíním, že na fotografii vidíte už jen prázdný obal a jedná se snad o první pleťovou masku, kterou jsem stihla spotřebovat celou před dobou její expirace. To už vypovídá za vše!


V květnu mi do schránky dorazila strašně zvláštní organická mýdla značky Aamumaa, která mají ve své struktuře otisknutou stopu zvířete. Na fotografii máte zrovna verzi s medvíďátkem. Každý kdo mýdla u mě zahlédl si okamžitě povšiml jejich intenzivní parfmemace. Tato verze má vůni jalovce a smrku a je to vůně opravdu silná. Každopádně po nějakém dni trošku opadne, nebo jsem si na ni jen zvykla? Mýdlo používám a jsem zatím spokojená, uvidíme jaký budu mít názor po delší době. Každopádně, podkud Vás produkt zaujal, tak mohu prozradit, že ve spolupráci s e-shopem Terve, který nabízí i naprosto božské produkty s mými oblíbenými Mumínky od Tove Jansson, jsme pro Vás připravili krásnou giveaway, tak buďte ve střehu!


Nejnovějším rtěnkovým kouskem je MAC Plumful. Musím říct, že na aplified finiš si teprve zvykám a celkově tak na jiný způsob nošení rtěnky. Jedná se o krásnou šťavnatě bobulovitou barvičku, kterou jsem si okamžitě zamilovala.


Produkt, jenž je v těchto parných dnech naprostou nutností je setting spray. Konkrétně tento Dewy Finish Long Lasting od značky NYX není vůbec špatný a svou práci plní. Především pleť nezmatňuje, naopak ji přirozeně projasní. Všechny nanesené pudrové produkty rázem nevypadají tak nepřirozeně a na pleti si hezky sednou. Za mě letní nutnost každé z nás.

Jaké kosmetické produkty jste si v květnu oblíbili?

2 komentáře:

  1. To mýdlo se stopou vypadá úžasně. Přítel nic jiného na mytí nepoužívá, nemá rád tekutá mýdla a sprchové gely a ta vůně mi přijde také typicky mužská, tak bych ho určitě potěšila :-) já jsem spíš na ty sladší vůně. A co jsem si v květnu oblíbila? Toho je hrozně moc, ale obecně asi přírodní kosmetiku ze Slovenska, mám ráda hned několik značek a byl by to opravdu velký komentář :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tuto masku od YR jsem měla také a také jsem se divila, jak je dobrá. :))
    B.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)