Nobilis Tilia: Zubní prášek



Dnes pro Vás mám něco trošku netradičního a navíc z kategorie ústní péče. Jedná se o citronový zubní prášek od české pznačky Nobilis Tilia, která se zabývá výrobou a vývojem kvalitní přírodní arometerapeutické kosmetiky, jenž je založena na 100% přírodních éterických a rostlinných olejích.


Tento prášek tvoří především přírodní minerál složený z oxidů a to křemíkuhliníku a sodíku. Dále v obsahu produktu nalezneme polysacharidy houby hlívy ústřičné, což jsou glukany, které působí antialergicky, povzbuzují iminitu a fungují dokonce i radioprotektivně. Používají se při zánětech v ústech, ale i při popáleninách a ekzémech. Lékořice, která je v prášku také obsažená, harmonizuje a prodlužuje účinek receptury. Třezalka je známá stahujícími a protizánětlivými účinky na dásně.

Složení: Zeolite, Pleurotus Ostreatus Extract, Aroma, Glycyrhiza Glabra Extract, Hypericum Perforatum Extract.


Prášek je vhodný při zánětech v ústech, ale především má jemně abrazivní účinek a zuby bělí a čistí. Používám jej dvakrát týdně a to tak, že kartáček už s pastou posypu tímto produktem a zuby klasicky vyčistím. Chuť je lehce bylinková s citronovou příchutí, ale opravdu příjemná, mám ji ráda a produkt se mi chuťově zamlouvá. Po měsíci používání se mi zdá, že jsou zuby opravdu trochu bělejší, ale především mám dobrý pocit z toho, že dělám ve své péči o zuby něco navíc a přitom to není žádná práce, nebo složitý další krok navíc. Za mě ano, produkt doporučuji a určitě bych si jej pořídila znovu. Zubní prášek můžete zakoupit tady a to na stránkách Folly.cz za 154 Kč.

Znáte zubní prášky?

2 komentáře:

  1. O tom čtu poprvé, ale vypadá to lákavě. Jednou jsem zkoušela zubní sérum od kosmetiky Dulcia a to byl asi můj největší experiment, co se týče čištění zubů :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dobře a hodně pozitivně hodnotím, že to neobsahuje sodu :)

    Piosek

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)