Nioxin: Night Density Rescue



Dnes pro Vás mám recenzi vlasového séra proti padání vlasů, které podporuje růst vlasů. Jedná se o noční péči, která ošetřuje vlasovou pokožku tak, že působí proti volným radikálům, které způsobují oxidační procesy a následně vypadávání vlasů. Komplex Nioxin 23 se skládá ze čtyř silných antioxidantů, které působí na těchto volných radikálech během spánku. Tak tento produkt ošetřuje vlasovou pokožku, kterou následně posiluje a zmírňuje tak poškození způsobené oxidačním stresem. Péče obsahuje biotin, který snižuje vypadávání a kofein aktivuje vlasové kořínky, které povzbuzuje k růstu. Aktivními látkami jsou dále například zázvor a vitamín E.

Produkt je prodáván ve skleněné lahvičce s pipetkou. Sérum aplikuji každý večer, nebo minimálně obden na celou pokožku hlavy, právě onou pipetkou, díky které je aplikace jednoduchá a přesná. Kapka produkty by měla být aplikována na každé 2-3 centimetry. Následně stačí pokožku promasírovat a jít spát. Pokožka pak není umaštěná, i když je třeba si hlavu umýt zhruba o den dříve, než je zvykem. Sérum příjemně voní, nijak mi jeho parfemace nevadí.

Po nějakém tom měsíci každovečerního aplikování rozhodně vidím výsledky. Trpím vypadáváním vlasů už nějaký rok a tento produkt jej rozhodně zmírnil. Proces vypadávání není ukončený, tedy stále u mě pokračuje, avšak rozhodně v menší míře. Taktéž jsem zaznamenala rychlejší růst vlasů a především se objevily nové krátké vlásky. Za sebe tedy produkt doporučuji a určitě mám v plánu pořídit si další balení. Jako nevýhodu vidím fakt, že jakmile sérum přestanete používat, vypadávání vlasů se opět vrátí do starých kolejí. Produkt je k sehnání na stránkách elixi.cz a to tady za cenu 564 Kč.


Jak bojujete s vypadáváním vlasů?

2 komentáře:

  1. Já bojuji s Milvou a také mi pomohla řada Eclipta Alba od Brazil keratinu, ale už jsem se tak nějak smířila s tím, že nikdy nebudu mít na hlavě hustou hřívu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě Milva bohužel ne, ale na tu řadu od Brazil Keratin se jednou také chystám. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)