Natura Siberica: Alladale regenerační maska na vlasy



Testovala jsem regenerační vlasovou masku Alladale, jenž je inspirována čistotou skotské přírodní rezervace Alladale. Regenerační vlasnosti mají vycházet z bodláku, aneb skotského symbolu. Ten vlasy hluboce hydratuje a organický extrakt z planého sibiřského jalovce vlasy posiluje. Maska pochází z výrobny značky Natura Siberica, která je známá tím, že do produktů dává vysoce aktivní extrakty z volně rostoucích bylin Sibiře. Všechny jejich produkty jsou hypoalergenní, bez parabenů, SLS, syntetických vůní a barviv.


Maska má lehké plastové balní, podle mého názoru praktické. Mám ráda tyto kalíšky, kdy si prsty mohu nabrat množství, jaké mi vyhovuje. Produkt má zajímavou světlou barvu a ještě víc krásnější jemnou lehce osvěžující vůni, kterou neumím lépe definovat. Na dotek má maska spíše lehčí strukturu, která se do vlasů bezvadně aplikuje. Masku nechávám působit zhruba pět, někdy deset minut, záleží podle toho, zda se mám ve sprše čím zabavit. Po opláchnutí a osušení jsou vlasy jemné a hydratované. Netrpím na nějaké poničené vlasy, ale suché je mám přirozeně a myslím, že maska jim opravdu dodává nějakou tu vláhu. Nemyslím, že je to nějaký zázrak na krepaté a velmi suché vlasy, jako mám já, ale fajn rozhodně je a vidím po použití rozdíl. Maska vlasy nezatěžuje, rozhodně nejsou po použití umaštěné a zplihlé.


Mohu masku doporučit pro suché a normální vlasy, které potřebují dodat vzpruhu a vláhu. S maskou nemám problém a používám ji velmi ráda. Sehnat ji můžeta tady na Folly.cz za krásných 189 Kč.


Jste spíše pro kondicionéry, nebo vlasové masky?

11 komentářů:

  1. Maska vypadá velice zajímavě :-) mě v poslední době hodně vyhovují olejové kúry před mytím vlasů. Plus používám i kondicionér. Někdy to ale prostřídám a namísto zábalu "před" nahodím masku "po". Tedy vlastně patřím k příznivcům obojího - masek i kondicionérů :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já olejové kůry aplikovala několik let a pak jsem zjistila, že to právě pro mě není to pravé ořechové. :-)

      Vymazat
  2. Měla jsem od tétoznačky čisticí pěnu na obličej a byla super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě na pleť snad ještě ani nic nezkoušela, ale na vlasy už jsem toho měla dost. :-)

      Vymazat
  3. Mám radši masky, protože po nich to vždy na mých vlasech poznám. Kondicionér používám téměř každý den, ale s maskou se to nedá srovnávat! :D
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám jenom masky a tyhle od Natura Siberica mám fakt ráda. Už jsem si podle tebe pořídila ten jejich peeling na vlasovou pokožku a ten je super, příště až budu zas kupovat věci na vlasy od nich, tak přihodím tuhle masku, ráda to střídám. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem moc ráda, peeling mám ještě taky a pořád ho používám. :-)

      Vymazat
  5. Na tuhle značku se chystám už dlouho, ale vždycky nějak zapomenu, když už bych mohla konečně obnovit nějaké zásoby :D Maska vypadá skvěle, mám teď konečky dost suché a hydratace by se hodila :) Používám masku Balea s perlami tuším, je to takový růžový kalíšek. A je fajn. Kondicionér mám momentálně taky od Baley nějaký na vlnité vlasy, které sice tak úplně nemám, ale myslím, že je to jedno :D A rozhodně vidím rozdíl mezi maskou a balzámem, i kdy se jedná o obyčejnou značku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, taky jsem od Baley používala kondiše i masky a rozdíl byl viditelný. :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)