The moment is ours: s.Oliver Event



Nedávno jsem se zúčastnila nádherného eventu k příležitosti představení nových vůní pro něho i ji od značky s. Oliver. Událost se konala v restauraci Duplex na Václavském náměstí. Prostory jsou to úchvatné a jednalo se o menší setkání jen pro pět vybraných blogerek a náš doprovod. Restaurace byla řádně nazdobená a připravená na krásný večer, který jsme si opravdu užili! Pochválit musím všudypřítomné násherné růže, trendy balónky tvořící název značky, občerstvení, nebo polaroid, jenž jsme opravdu využili na maximum a zachovali si tak hned vytištěné fotografie z večera snad navždy. Po menším večírku jsme se přemístili do divadla Hybernia, kde se konalo baletní představení Louskáček. Pokud máte tu možnost, určitě na něj zavítejte, hraje se u nás pouze v omezeném množství, ale jedná se o opravdu skvostné baletní představení, ze kterého jsem byla unešená. Rozhodně se pořadatelům akce podařilo to, o co vlastně šlo a to, vytvořit pro nás nezapomenutelné zážitky, které s novými vůněmi mají být spojené - #themomentisours.




Vůně mají nádherné flakonky inspirované módou, které k sobě dokonale pasují. Jednoznačně poznáte pánskou i dámskou verzi, které se designem skvěle doplňují. Umožňují, aby jejich nositelé vyzařovali svou elegancí. Balení jsou maličká, perfektní na cesty, nebo do kabelky. Dámská vůně s.Oliver FOR HER zaujme elegantní květinovou vonnou kreací, která prostřednictvím květinového srdce s tureckou růží, lehce ovocnou pivoňkou a jemnou magnólií vyzařuje ženskou smyslnost. V úvodu vůně přináší bourbonský pepř, temperamentní bergamot a exotický nádech liči. Pocit ženskosti celé kompozice zasazený do lůžka kosatce, pižma a jantaru doznívá v sametovém oparu. Pánská verze FOR HIM se mně i mému doprovodu líbila nejvíce a jedná se o takovou klasickou, avšak ne moc přehnaně kořeněnou vůni. Přichází s dynamickými tóny černého čaje, čerstvého šťavnatého jablka a kořeněnou vůní černého pepře. V srdci se vyskytuje elegantní rozmarýn, pelagónie a lístky fialky. Vůně vrcholí v základu z tonkových bobů, mechu a pižma. Obě vůně jsou k sehnání například v drogériích Rossmann a to zhruba za cenu pohybující se kolem 600 Kč.




Na závěr bych chtěla moc poděkovat milému zastoupení PR Lucii, která mě až z Vídně na tuto událost pozvala. Opravdu si toho moc vážím, protože se jednalo o setkání velmi úzkého kruhu blogerů. Jsem moc šťastná, že jsem mezi nimi mohla být i já a zažít svůj nezapomenutelný zážitek ve formě mého prvního baletního představení a večera v úžasné společnosti. Také děkuji za dárek v podobě vůní, které mně i mému doprovodu budou navždy připomínat tenhle pohádkový večer. Užili jsme ti to!


 Pojí se Vám události s vůněmi, které v ten moment nosíte na sobě?

4 komentáře:

  1. Krásné prostory :) a flakónek inspirovaný Chloé :D¨

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. To musela být krásná akce, moc se mi líbí flakonky. Vůbec jsem nevěděla, že značka má i voňavky. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)