Cettua: Pure White Nose & Face Strip



Čistící pásky na obličej, nebo spíše přesněji na nos, čelo a bradu jsou takové kontroverzní téma. Často na nějaké čtu velmi pochvalné, nebo naopak velmi negativní recenze. Za svůj život jsem jich vyzkoušela všehovšudy asi pět druhů a z toho pouze jedny opravdu něco dělaly. Značka Cettua pro mě do teď byla naprosto neznámá a z internetu jsem se dozvěděla, že nabízí různé plátýnkové masky, náplasti na čištění obličeje, nebo lokálně na akné. Také jsem v sortimentu narazila na masky na nohy, které mám docela ráda, takže po produktech se určitě ještě podívám. Příznivé jsou ceny, produkty stojí kolem sta korun, což je vždy příjemná záležitost. Zrovna tyto pásky slibují, že neobsahují žádné parabeny, PEG a vůně. Naopak jsou napuštěny vilínem a olejem ylang ylang pro hydrataci a zjemnění pleti.


Balení obsahuje dohromady dvanáct kusů jednotlivě baleních náplastí. Šest jich je určených na nos, šest na bradu a čelo. Černými tečkami trpím neustále a to právě na nose a v malé míře i na bradě, takže jsem produkty vyzkoušela právě na těchto místech. Pleť jsem tedy dle návodu omyla a zanechala nos a bradu vlhkou. Následně jsem aplikovala jednotlivé pásky a jemně je přitlačila a směrem dolů na pleti uhladila. Pásky nechávám působit něco přes patnáct minut, po pár minutách začnou na pleti pnout a stahovat se, pozitivní je, že hezky drží a neodchlipují se. Jakmile pásek uschne tak jej směrem nahoru jemně a pomalu strhávám. Nijak to nebolí, i když zrovna příjemné to také není, holt trošku to tahá. Co se týče výsledků tak jo, něco to vezme, ale že by byla pleť naprosto bez černých teček se říct nedá. Nějak vysušená, nebo hydratovaná také není, což je ale také plus, protože občas takové pásky umí pleť solidně přesušit. Po některých takových páskách se mi pokožka doslova loupala, tyto nic takového nedělají, nechávají ji tak nějak normální, musím říct, že hezkou.


Kdybych to měla shrnout, určitě se nejedná o zázrak, který bychom si všichni měli hned pořídit, ale nemohu říct, že by pásky nebyly fajn a občas mám takové blbůstky pro dobrý pocit, nebo filmovou noc se spolubydlící, moc ráda. Mé mladší já by z nich jásalo, pokud bych je obdržela například jako dárek od sestry. V nabídce by měly být ještě nějaké s obsahem sopečného prachu a právě ten obsahovaly pásky, jenž jsem před lety zkoušela a byly opravdu účinné, takže si hodlám tuto verzi zakoupit a dám Vám jistojistě vědět, jak si vedla. Tyto dvanácti kusové seženete za cenu 149 Kč a to exkluzivně v sítích parfumerie Douglas.

Zkoušeli jste někdy pásky proti černým tečkám?

11 komentářů:

  1. Já je používám už asi 10let, t měla jsem zatím jen ty Nivea. Jsou super, vyhovují mi a zatím je neplanuju měnit, když jim jsem věrná už tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pásikov na nos som už vyskúšala nespočetné množstvo a väčšinou s čiernymi bodkami ani nepohli, a tak som ich aj prestala kupovať. Počula som ale, že tie od Bioré sú fantastické takže po tie sa najbližšie chystám do drogérie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch jsem také slyšela, musím je zkusit. Myslím jestli taky neobdahují nějaký ten sopečný popel nebo tak něco. :-)

      Vymazat
  3. Já jsme ještě pásky nezkoušela, protože tomu moc nevěřím.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  4. No ja uz som pasikov vyskusala celkom mnoho, ale nejaky efekt nemali. Radsej mam korejsku ciernu masku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé ta pro mě byla to nejhorší, co jsem kdy na obličej dala! :-D Uplně mi ho sežrala, byla jsem rudá jak rak asi týden a efekt na čištění nula. :-(

      Vymazat
  5. Pásky na nos mi vyhovují ty Essence a pak z tety takové s bílou krabičkou, myslím Victoria Beauty, jsou levné a super :)

    BLOG: Kosmetická taštička

    OdpovědětVymazat
  6. Pásky jsem ještě nikdy nezkoušela, ale hrozně chci! :D Jen se nějak nemůžu rozhoupat, bojím se, aby mi to třeba nesežralo kůži :))

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né, to určitě ne. Pásky jsou slíš slabší, než silnější, myslím v efektu. :-) Ale jak píšu výše, třeba ta slavná černá maska mi kůži sežrala. :-D

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)