NYX: Setting Spray



Opět přicházím s recenzí na u nás v poslední době poměrně oblíbenou kosmetiku NYX. Tentokrát se jedná o Setting Spray, jenž má zaručit dlouhotrvající výdrž Vašeho líčení. NYX nabízí tyto spreje ve dvou variantách, které se od sebe liší ve finiši, jenž mají pleti poskytnout. Na trhu je tedy sprej s matným finišem a "dewy" finišem a právě ten já vlastním.

Sprej má dobrý postřikovač, to znamená, že jedním stiskem krásně pokryje celou plochu obličeje. Mně stačí jedno, na večerní líčení maximálně dvě stříknutí. Okamžitě usychá, pleť nezanechá nějak zmáchanou a voní příjemně jemně. Co se týče účinku tak se mi líbí, jak makeup sjednotí, spojí, vypadá po přepudrování přirozeněji, ale nějaký glowy dewy finiš nečekejte. Podle mě tento sprej výdrž makeupu prodlužuje, opravdu pak vydží celý den krásný. Samozřejmě makeup nevydrží v super formě 24 hodin, ale takové to ztrácení intenzity a kryvosti je nižší. Jsem tedy s produktem velmi spokojena a používám jej často. Mohu ho doporučit a pokud máte mastnější pleť, spíše se kloním k jeho matné variantě, kterou jsem však ale nezkoušela a mám v plánu si pak znovu koupit tento dewy finiš. Cena by se měla pohybovat okolo 220 kč. 

Používáte setting spreje?

7 komentářů:

  1. Mám úplně ten samý a jak píšeš. Jsem s ním spoko a podle mě práci plní. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Nepoužívám, ale sháním tak asi zkusím tenhle, možná jen v té matující verzi.

    OdpovědětVymazat
  3. Sprej ma celkom laka, skor ale ten matny finis :) a ak funguje a nezanechava po sebe spust, tak luxus :) inak este ziadny setting sprej nemam..

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
  4. Mám tentýž sprej a mám ho hodně ráda. Sice se mi nelíbí vůně, ale je super, že makeup je s ním opravdu hezčí a dýl vydrží.

    OdpovědětVymazat
  5. Este som takyto sprej neskusala, ale urcite si raz nejaky zaobstaram :)

    OdpovědětVymazat
  6. ja by som takýto produkt asi zabúdala používať, a len by bol hodený v košíku :) ale na nejaké silnejšie, slávnostné líčenie to môže byť fajn :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám a souhlasím s tebou! Psala jsem na něj i recenzi a budu ráda za názor <3

    https://superkrasna.cz/2017/11/01/nyx-matte-finish-setting-spray/?p=206

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)