Top: srpen



V sprnu jsem lokálně na pleť používala nejčastěji gel s názvem Contratubex. Sehnat se dá v lékárnách asi za necelé tři stovky a obsahuje výtažek z cibule, po které také lehce zapáchá. Úkolem tohoto produktu je léčit jizvičky. Právě v létě se mi vždy z pupínků dělají okamžitě malé jizvy a hyperpigmentaci doléčuji ještě dlouho po konci horkých dnů. Gel je příjemný, občas na pleti lehce svědí, což je ale v příbalovém letáku uvedeno jako normální jev. Jizvy nemizí po třech použitích, ale po nějakém týdnu je vidět zlepšení a jsem s tímto gelem moc spokojená. Podle mě by si ale neporadil s klasickými jizvami, které mám například po řezných ranách, nebo operaci.


Nioxin Night Density Rescue je intenzivní péče proti vypadávání vlasů. Jedná se o vodičku, jenž každý večer aplikuji ke kořínkům vlasů. Má naprosto parádní aplikátor v podobě pipetky, kterou se produkt výborně roznáší po celé hlavě. Navíc máte přehled o dávkování. Voda hezky voní, vlasy příliš nezmašťuje. Obsahuje minoxydin, což je látka, která je známá pozitivními účinky na padání vlasů a mně vždy pomáhá. Problém je v tom, že tato molekula účinkuje jen pokud ji používám, jakmile přestanu, problém je zase zpět a ocitám se tak v začarovaném kruhu. Produkt tedy mohu doporučit, třeba někomu pomůže jednorázově, ale u mě je to o tom, že bych musela kupovat jednu lahvičku za druhou. Sérum mám z eshopu elixi.cz, kde se dá sehnat prakticky kompletní sortiment značky Nioxin.


Třešňový balzám na rty Balmi má opravdu originální a především praktické balení. Díky kuželovitému tvaru jej jedním tahem nanesete na horní i dolní rty. Naprosto nádherně voní po třešních a hydratuje báječně. Na rtech pocit výživy drží delší dobu. Navíc má ochranný faktor SPF 15. Obsahuje vitamín E, bambucké máslo a jojobový olej, ale balzám jinak není zcela přírodní. Momentálně si rty nemažu žádným jiným balzámem a nento kousek je u mě rozhodně oblíbený. Stojí něco přes sto korun a sehnat se dá na krasa.cz a to tady.


Nejoblíbenější rtěnkou v sprnu byla má nejnovější kráska od MAC. D For Danger je studená velmi výrazná červená, která má ale výrazný bobulovitě růžový nádech. Já mám tato odstíny moc ráda a určitě se těšte na důkladnější nafocení a zhodnocení v samostatné recenzi.


O Arnikovém masážním oleji Weleda jsem se zmiňovala již v samostatné recenzi tady. Tenhle olejíček je vhodný po sportu, nebo při namožení svalů a kloubů. Na bloklá záda, nebo skříplý nerv trpím často a zrovna koncem srpna mě to zase potrápilo. Snažím se každý večer tedy někoho požádat, aby mi tímto olejíčkem postiženou oblast namasíroval a hned cítím úlevu. Samozřejmě neznamená to, že mi okamžitě pomůže od bolesti, ale rozhodně ji trochu tlumí a možná se i dříve vracím do stavu schopnosti se pohybovat normálně a ne jako postřelená husa.

Když jsem u té Weledy a zrovna produktu z jejich sportovní řady, musím zmínit, abyste nezapomněli na jejich instagramovou soutěž! Principem je vkládání fotek, nebo videí s tématikou sport, či aktivní životní styl s hashtagem #mujduvod a nezapomenout dodat, proč tedy rádi sportujete, nebo žijete zdravě. Soutěž probíhá až do 30. 10. a je rozdělena do 14 soutěžních kol, každé kolo trvá týden a v každém týdnu má možnost vyhrát pět výherců, jenž získají balíčky od značky Weleda. Hlavními cenami v soutěži dále jsou: wellness pobyt pro dvě osoby, zásoba Arnikových sprchových gelů na rok, zásoba Arnikových sprchových gelů na půl roku. Šance je vysoká a vím, že spousta z Vás vkládá fotky se sportovní tématikou, tak zkuste připojit hashtag #mujduvod a třeba se na Vás usměje štěstí!

Nezapomeňte mi napsat jaké kousky byly v sprnu nejoblíbenější u Vás!

15 komentářů:

  1. MAC rtěnka má krásný odstín, na podzim jako dělaná. Já si ted zamilovala tekuté rtěnky od Gerard Cosmetics, jsou to mé prvné tekuté rtěnky a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty jsem už také četla chválu. Já zrovna testuji dvě tekuté rtěnky, jednu od theBalm a druhou od bodyology, odstínem se dost podobají právě této zmíněné MAC a jak píšeš, na podzim jako dělané. :-)

      Vymazat
  2. Na recenzi rtěnky se těším, vypadá moc pěkně. Ten balzám je ale taky kouzelný. :)
    MY COZY CORNER

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď! Mně se líbí, jak je jako EOS, ale přitom je jiný než EOS. :-D

      Vymazat
  3. Contractubex je opravdu zázračný ;)

    Kačka ze SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  4. Mít tak někoho, kdo by mě chtěl tím arnikovým olejem masírovat, tak neváhám :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak mamku už to taky nebere, teď jsem se stěhovala a teda nevim nevim jak se budou tvářit neznámí spolubydlící. :-D

      Vymazat
  5. Ten balzám na rty Balmi bych moc ráda vyzkoušela má krásný obal.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mrkni na jahodovou verzi, protože ta ho má takový bronzově zlatý! Nebo bronzový? No prostě takový kovový! :-D

      Vymazat
  6. Arnikový olej mám taky moc ráda a přítel snad ještě víc :D Jinak mě zaujal ten gel na jizvičky, já mám po akné taky jizvičky, ale spíš kvůli tomu, že jsem si ho dřív pořád škrábala a strhávala stroupky, takže tam mám teď flíčky a jizvičky a nevím co s tím. Jinak ta rtěnka má nádherný odstín, těším se na recenzi! :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si to ďoubu a stráhávám stroupky, tak to určitě zkus Contratubex. Jak říkám, není to zázrak na první a druhé namazání, ale určitě se to všechno hojí lépe! :-)

      Vymazat
  7. Ten balzámek bych chtěla vyzkoušet, vypadá moc hezky! Rtěnka MAC vypadá dokonale. Ten gelík mě zaujal. Trpím na akné, nedám mu pokoj a dopadá to tak, že mi nějaká ta jizva zůstane a já kvůli toho nevyjdu ven bez make-upu. Jinak ten arnikový olejíček jsem používala celé léto na bolavé nohy z brigády :D

    Juvelora | Nekonečná

    OdpovědětVymazat
  8. Rtěnky od značky M.A.C naprosto miluji.. Odstín je krásný, těším se na recenzi :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)