Avon: Rtěnky 3D Plumping



Už tomu bude dlouhá doba, kdy jsem se zapojila do výzvy pořádané portálem Blogerky.cz o matné rtěnky Avon. Kvůli nějakému problému na skladě ale po nějakém měsíci dorazily tyto klousky z edice 3D Plumping. Osobně nemám tento typ produktů moc ráda a sama bych jej nevolila, ale když už mi dorazily, tak jsem je vyzkoušela. Odstínově mi sedly, všechny tři kousky využívám.


Rtěnky slibují plnější a pevnější rty díky složení s komplexem 3D Plumping pro plný vzhled rtů. Obsahují tedy retinol, kolagen a kofein. Dále granátové jablko a jojobový olej pro hydrataci. Jsou to takové ty rtěnky, které po nanesení brní. Tento štipkavý pocit se ale u mě dostavuje až po delší době a moc příjemý mi není, není ale také nějak silný, nebo bolestivý. Nanášení je bezproblémové, tyto kousky mají sytou pigmentaci a krémovou texturu. Na krémovky mi ani ze rtů nesjíždí, nebo neztékají, což oceňuji. Výdrž je ale slabší, jídlo nedají a po nějaké té hodině se postupně ze rtů ztrácejí. Jinak jsou ale na rtech příjemné a nevysušují.


Obaly mě moc nezaujaly. Působí na mě trochu lacině. U všech rtěnek se mi po delší době stalo to, že náplň o obal odírá a tak se odřely a poškrábaly. Vypadají tedy uvnitř trochu upatlaně.


Nevšimla jsem si mezi jednotlivými odstíny nějakých nesrovnalostí ve vlastnostech. Přijdou mi všechny stejné. Oblíbená šťavnatá barva nese název Hot Pants a nosila jsem ji hojně v létě. Finiš je lesklý, bez třpytek.


Divine Wine je mým nejneoblíbenějším odstínem z těchto rtěnek. Obsahuje jemné třpytky a na to já v rtěnkách moc nejsem. Ráda ji ale míchám s ostatními odstíny své rtěnkové sbírky a představuji si ji jinak spíše na starších ročnících.


Nejoblíbenější rtěnkou z těchto tří je odstín Mad For Mauve. Paradoxně se mi na první dojem tato rtěnka vůbec nelíbila. Působí na mě více matně, než první zmiňovaná rtěnka.

Zleva: Divine Wine, Hot Pants a Mad For Mauve.

Rtěnky Avon nabízí v 15 odstínech a momentálně se mi na eshopu ukazují jen za 119 Kč. Kdybych to měla shrnout jedná se o hydratační kousky, které nemají nejlepší výdrž, ale jinak jsou svými vlastnostmi velmi dobré a těm, kteří upřednostňují hydrataci nad výdrží je mohu doporučit. Sama bych se je ale nezakoupila, protože pro mě je výdrž na rtech hlavní kritérium při výběru rtěnky.

Jak je tomu u Vás? Výdrž nebo hydratace?

6 komentářů:

  1. Na každodenní nošení určitě upřednostnuju hydrataci, ale když jdu někam na ples a mám rtěnku, kterou jinam ani nenosím, sáhnu klidně po té, která trochu vysušuje, ale vydrží déle :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné odstíny! :) Já upřednostňuji výdrž, ale jsou dny, kdy vezmu Dior Addict, což je hydratační rtěnka a jdu jen s ní, protože občas je třeba dát rtům pohov :) Já mám jednu rtěnku od Avonu v růžovém obale, nevím co je to už za řadu ani odstín, ale je to taková "moje rty ale hezčí" rtěnka, kterou miluju nosit v kabelce.. :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  3. Super odstíny, taky jsem teď kupovala dvě, ale ty matné a jsem s nimi moc spokojená!

    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  4. pre mňa je to asi tak napoly..nemám rada rúže s krátkou trvácnosťou, ale naopak ani také ktoré mi robia suché šupinkové pery..takže tak 50:50 :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)