NYX: Wonder Stick



Dnes pro Vás mám zase nějaký kousek z dekorativní kosmetiky. Jedná se o NYX Wonder Stick což není nic jiného než krémový konturovací produkt, který v sobě ukrývá jak matnou tmavší část pro konturování míst, jenž chcete prohloubit a lehce třpytivou světlou část sloužící k projasnění pleti. Produkt se mi zdá praktický, je to takové 2v1 a i forma tyčinky mi velice vyhovuje. Výborně se nanáší a také rozmazavá, ať už prsty, nebo štětcem. Mám odstín WS04 Universal Color, jenž má být určen pro všechny tóny pleti. Odstín, který mám je parádní, opravdu hezky mi sadí, nevypadá nepřirozeně. Popsala bych jej jako lehce neutrální s maličko červeným podtónem, světlá část má trošku žlutý podtón. Jinak jsou v nabídce ještě asi tři další odstíny a myslím, že si každý vybere. Naprosto zbožňuji projasňující část, která na pokožce zanechá nádherně nazlátlý sheen. Žádné přehnané třpytky, nebo barvu. Při konturování můžete dosáhnout jednoduchého nenápadného contouringu, "prohřátí" pleti, ale i výrazných kontur. Výdrž není bůhvíjaká, přeci jen se jedná o krémový produkt a i po zasetování pudrem se mnou nevydrží od rána až do večera, ale nějakou tu večerní událost zvládá s přehledem.


Shrnuto podtrženo je to můj oblíbený krémový produkt určený ke konturování. Navíc je velice praktický. Témeř denně používám rozjasňující část. S tmavší částí mohu dosáhnout výraznější kontury, ale i jen lehkého bronzujícího efektu. Avšak produkt na pleti nevydrží celý den, je to takový ten půldenní produkt, který z pleti pomaličku mizí. Za sebe jej mohu doporučit, pokud však nelpíte na tom, že kontury musí držet od rána do večera ve stejné formě. Cena se dle oficiálního amerického eshopu pohybuje okolo 12 dolarů, takže tipuji cenu u nás taktéž na nějakých 280 Kč, ale osobně jsem si to ještě v butiku na Smíchově nezjistila, takže to prosím berte s rezervou. Popřípadě budu moc ráda, když mi pomůžete a do komentářů napíšete, zda z obchůdku cenu znáte.


Používáte krémové konturovací produkty?

9 komentářů:

  1. Vypadá opravdu prakticky, já moc krémové produkty na konturování nepoužívám. Tento by se mi hodil, protože je celkem skladný, já mám samé takové velké balení :D
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Od Nyx jsem ještě tuto tužku neměla, ale mám něco podobného od Sephory:) Musím se ale přiznat, že ji moc nevyužívám...

    OdpovědětVymazat
  3. na kontúrovanie používam radšej práškové produkty ako krémové, ale vyskúšala by som :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Tycinka vyzera fajn, aj znacku mam rada. Zacala som citat, tak som nad nou zacala aj uvazovat, az kym som sa nedostala k tvojim slovam, ze ma slabu vydrz :S vadilo by mi to.. Clovek sa rano nalici a chce vyzerat dobre az do vecera.. No bars to vnimam trocha inak :)

    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jo, to chápu. Je pravda, že jsem spíš v tomhle článku dala najevo, že mi to nevadí. Ale je to asi tím, že jakoby s tím už u tohohle produkt upočítám a jsou dny, kdy mi nevadí, že něco vymizí (když to nejsou linky, makeup, tvářenka a tak dále). Ale třeba u kontur mám docela ráda, když se během zde "zjemní". :-)

      Vymazat
  5. Nemám mnoho krémových produktov na kontúrovanie, skôr preferujem tie púdrové, no túto tyčinku mám vo wishliste už dlhšie. Avšak tá výdrž ma trošku odrádza.

    OdpovědětVymazat
  6. Krémové produkty nemám, ale do budoucna určitě plánuji :) Na konturování momentálně používám bronzer od 100% Pure.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Safra, mně ta značka ve všem tak láká! :-)

      Vymazat
    2. A já se ti vůbec nedivím! :) Mám od nich zatím pár produktů a už jsem si na nich vypěstovala silnou závislost :D

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)