Top Of June



Sefiros - Tělový krém oceán

V poslední době si opravdu užívám tento tělový krém. Je lehký, rychle se vstřebá, hydratuje a připomíná mi moře. Nevoní jako vůně na záchod, což většinou u názvu vůně "oceán" očekávám. Navíc je ho půl litru a má pumpičku! Psala jsem o něm tady. K sehnání je zde a to za krásných 279 Kč.

Jesus Del Pozo: Halloween Fleur

Na tuhle vůni a její pánského kamaráda mám brzy připravenou recenzi. Jedná se o květinovou toaletní vůni, kterou jsem si na jaře docela dost užívala. Navíc se mi moc líbí matný skleněný flakón. Tyto vůně jsou k sehnání exkluzivně v kamenné parfumérii Douglas a to za 690 Kč.

Purity Herbs: Eye Cream

O tomto krému z Islandu jsem se nedávno zmiňovala tady. Je to opravdu krém, který mi vyhovuje nejvíce ze všech očních krémů, které jsem zatím vyzkoušela. Je hutný, ale okamžitě vstřebaný a pokožku zanechá nádherně "nacucanou" a hydratovanou. To moje suché oční okolí opravdu vyžaduje. Za sebe dávám deset bodů z deseti, palce nahoru a doporučuji! K sehnání je na stránkách Zdraví z Islandu a to tady za 494 Kč.


Určitě o mě už víte, že neustále beru nějaké doplňky, které by měly prospívat vlasům a vlasové pokožce. Momentálně jsem dopotřebovala toto balení, které obsahuje látky jako křemík, MSM, kolagen, mořský chondrochitin a vitamín C. Po dvou měsících musím říct, že vlasy vypadávají o trošku méně, ale především mám nádherně pevné nehty! Já mám tento produkt ze stránek Elixi.cz a zakoupit se zde dá za 269 Kč.


Popband London

Takovéto gumičky byly před nějakým rokem docela trendem, nosili jsme je na rukou a zároveň jimi svazovaly vlasy. Pamatuji, že byl problém je sehnat a nakonec jsem nějaké své první ulovila v dětském H&M. Avšak tyhle moje první gumičky s uzlíkem se brzy rozsypaly, po chvilce se vytahaly. Nyní mám tyto krásky od britské značky Popband. Mají různé barevné varianty a potisky. Jejich vlastnosti jsou parádní: netahají, nelámou vlasy, nemačkají je a přitom perfektně drží. K sehnání jsou exkluzivně v kamenných parfumériích Douglas a můžete je zakoupit v balení po čtyřech za 229 Kč a nebo po pěti za 289 Kč. Cena je vyšší, ale jak píšu, tyhle gumičky se mi nevytahaly, drží svůj tvar a tak nejsou jen na tři použití. 


Jaké produkty jste si v červnu oblíbili?

13 komentářů:

  1. Ahoj, o tych gumickach som este nepocula.. V poslednom obdobi mi hodne vypadavaju vlasy, som z toho nasr... Tak skusim tuto silicu hair, alebo by si mi doporucila nieco lepsie? :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadávání vlasů je moje téma. Je nutné zjistit příčinu. Jestli je například hormonální, tak ti ani ty nejlepší doplňky stravy nepomůžou. Každopádně Silica Hair není špatná, obsahuje právě MSM, kolagen a často v běžných doplňcích stracy tyto látky nejsou i když jsou pro vlasy důležité. :-)

      Vymazat
  2. Wow, ty gumičky vypadají krásně! Také jsem o nich neslyšela :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Né? Já se docela divím, kolik slečen je nezná. :-)

      Vymazat
  3. Já mám teď nejraději matující pudr od značky MOJE, to je moje záchrana v tom vedru.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O kosmetice MOJE jsem dost četla, musím si už taky něco pořídit. :-)

      Vymazat
  4. Já jsem si oblíbila klasickou Niveu - jako krém na ruce a Eucerin tělové mléko.

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tělové mléko jsem také jednou měla a bylo parádní! :)

      Vymazat
  5. Žádný z produktů jsem nezkoušela, ale hodně mě zaujal ten tělový krém oceán.
    Gumičky vypadají skvěle :)

    My June 2016

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá rozkošně, ještě jak jsi to úžasně vyfotila :) Tělový krém, který připomíná moře? To je sen ne?

    OdpovědětVymazat
  7. Me uchvatil tento nocni krem - https://www.decodoma.cz/Nocni-krem-proti-vraskam-Gina-Su-50-ml.html je levny a davam si ho na noc krasne voni a zklidnuje pokozku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)