Remington: Reveal Perfect Pedi



Léto se u mě nese ve znamení péče o nohy a především o chodidla. Je to opravdu část těla na které si v horkých měsících nechávám nejvíce záležet. Nohy pravidelně holím, denně hydratuji tělovými mléky, nebo vyživujícími olejíčky, paty mažu speciálními přípravky. Každý týden odlakuji nehty, vydrbu je kartáčkem, opečuji kůžičky a znovu nalakuji, většinou rudým lakem. Avšak to nejviditelnější jsou suchá místa na chodidlech, především na patách a u mě i na kolenou. Právě na tyto nedokonalosti mám teď nového pomocníka od značky Remington.

Jedná se o pedikůru Reveal Perfect Pedi, což je vlastně taková elektrická bruska suchých míst. V balení naleznete právě onen přístroj a dva typy škrabadel. Modrý typ je na normální pokožku, fialový je shrubší a je vytvořený na opravdu extrémně suchou kůži. V krabici jsou přiloženy dvě tužkové baterie, které jsou poro chod přístroje nezbytné a není nutná žádná nabíječka, což je dle mého parádní. Také v krabici najdete malý kartáček na očištění a krytku na brusnou část strojku. Ten je designově povedený, jednoduchý a  je dobře tvarovaný, takže se parádně drží a používá. Prvního použití jsem se trošku bála, když stroj zprovozníte, zjistíte, že se brusný kotouč dokola otáčí. Zprvu jsem jej zkusila na ruce, pro kterou první kontakt nebyl drsný a pak už jsem se nebála strojek použít na chodidla. Modrý kotouček je jemný, nemusíte se bát, nic nepříjemného necítíte. Možná by to mohlo maximálně, některé citlivější z vás, šimrat. Chce to na přístroj trošku přitlačit a po postižené oblasti jezdit trošku déle, nestačí jen jednou přejet. Po namazání krémem jsou například paty, na které stojek používám, krásně hebké a opravdu zbavené přebytečné suché kůže. Výsledek je znát a to nejen na patách, ale suchá kůže se pak shromažďuje uvnitř přístroje, který je nutné po použití jednoduše vyčistit přiloženým štětečkem. Musím ale dodat, že netrpím na nějak velmi suchá a zdrsnělá místa na patách, neboť si chodidla pravidelně promazávám. Modrý váleček používám většinou na palce, nebo kolena, u kterých zase na suchou kůži trpím. Fialový používám na chodidla, neboť je s ním zjemnění kůže rychlejší a nijak mě to nedře. Přístroj zkoušela i mamka, ta má na patách kůži velice suchou a zdrásnělou a jí strojek velmi pomohl, avšak kůži nevyhladil tak dokonale, jako u mně. Avšak i tak mamka jásá, protože s klasickou pemzou nikdy nedosáhla takových účinků, jako s Reveal Perfect Pedi.

Remington Reveal Perfect Pedi je k sehnání ve většině prodejen elektro spotřebičů, nebo na internetu. Ceny se pohybují zhruba od pětseti korun. Celkově mě řada Reveal zaujala a vlastně jsem ani nevěděla, že Remington nějakou takovou řadu péče o tělo, s různými zastřihovači a kartáčky na obličej, má. Produkt získala v rámci výzvy pro portál Blogerky.cz za což jim děkuji a já i mamka produkt doporučujeme a jsme moc rády, že jej máme!




 Jak v létě pečujete o svá chodidla?

8 komentářů:

  1. Já se teda přiznám, že jsem v těhle věcech docela lenoch. Když používám tělový peeling, tak jej použiju i na paty. Ty se snažím taky pravidelně hydratovat krémem, hlavně ted v létě. A nehty si taky lakuju, ale jinak nic speicálního. Každopádně podobný pomocník by se mi taky hodil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo na peeling jsem zapomněla! Ten si ale užívám celoročně. :-)

      Vymazat
  2. Také jsme zkoušely i s mamkou a obě jsme naprosto spokojené :) Rozhodně velmi šikovný pomocník :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to by bolo niečo pre mňa, pretože ja mám strašne suché nohy a som leniva ich pemzovat rucne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trápení mám s pemzou taky. :-D Ale tohle mě fakt baví. :-D

      Vymazat
  4. Jsem za tento produkt nesmírně vděčná, je to skvělý pomocník :)

    Oligodermie | Vitamínový peeling

    OdpovědětVymazat
  5. Mám něco podobného od nějaké no name značky a potřebovala bych už nový, tak mrknu na Remington.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)