Soaphoria: Koruna krásy



Koruna krásy od značky Soaphoria je maska na vlasy, která je určená všem typům vlasů a to na jejich regeneraci, rehydrataci, pročištění pokožky hlavy, proti lupům a vypadávání vlasů a taktéž má podporovat růst nových vlasů. Jedná se o směs jemně mletých bylin, které se po přidání tekutých složek změní v účinný vlasový zábal, nebo chcete-li masku. Maska obsahuje prášek z lístků neutrální henny, Shikakai a Amalaki s oxidem křemičitým. Henna dodává vlasům sílu a lesk, eliminuje tvorbu lupů a očišťuje mastnou pokožku hlavy, následně napomáhá regulovat tvorbu mazu. Sušené a jemně mleté ovoce Amalaki vyživuje a regeneruje, dodává vlasům bohatost a svěžest, také stimuluje růst vlasů, neboť posiluje jejich kořínky. Působí proti vzniku kožních ifektcí a kotroluje předčasnou ztrátu pigmentace vlasů. Lusky z keříku Shikakai se používají v ajurvédě a příznivě působí na vlasy i pokožku tím, že stimulují růst vlasů a udržují zdravé vlasové kořínky. Oxid křemičitý je důležitý pro elasticitu vlasové pokožky. Směs je vhodná pro každý typ vlasů a díky optimálnímu pH jemně čistí, aniž by měnila pH hodnotu vlasů a pokožky.


Maska je dodávána v plastové dóze. Po odšroubování víka se dostanete k prášku, který můžete smíchat s čím chcete. Já používám klasickou vodu, ale někdo má rád olej, nebo třeba mléko a vejce. Když vytvořím kašovitou hmotu, tak ji nanáším na celou hlavu a soustředím se především na pokožku hlavy. Nechám působit a to klidně několik hodin, ale myslím si, že by i dvacet minut mohlo stačit. Maska příjemně voní, dobře se nanáší a nemám s její aplikací žádný problém. Ano je to prášková maska, takže je nutné mít po ruce nějakou misku a něco na zamíchání, ale věřte, že nějaký nepořádek po pár aplikacích s maskou již neuděláte. Co se týče účinků, tak já jsem nadšená. Masku jsem si pořizovala po trichologickém vyšetření své pokožky, kdy jsem se dozvěděla, jak je důležité svou pokožku pořádně očistit a také něco o pH, elasticitě a hydrataci a myslím, že Koruna krásy je pro mě jako stvořená. Používám ji pravidelně jednou týdně a od té doby mé problémy s pokožkou hlavy mizí. Jsem strašně ráda, že je takový produkt k sehnání na našem trhu a za příznivé peníze. Pokud máte problémy s vlasovou pokožkou a nebo jen chcete výborný zábal na vlasy, které jsou po použití opravdu krásně vyživené a lesklé, tak se neváhejte na Korunu krásy od značky Soaphoria podívat. Korunu Krásy seženete tady na stránkách Soaphoria a to za 197 Kč za 100 mililitrů.


Jaká je Vaše oblíbená vlasová maska?

14 komentářů:

  1. Soaphoriu zbožňujem ♥ Je to jednoznačne jedna z najlepších značiek na trhu :) Mne sa ako kvalitná maska na vlasy osvedčila Nutri-Care maska od Alverde, alebo jednoducho med :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? V poslední době na ni čtu jen dobré zkušenosti. :-)

      Vymazat
  2. Od Soaphorie mám v prášku masku na obličej. Nejdřív jsem myslela, že mě míchání bude vadit, ale je to velmi snadné :-) Chystám se od této značky vyzkoušet šampon Shinyshamp, ať mám na léto trochu lesku. V současnosti se mi jako maska na vlasy nejvíce osvědčuje kokosák
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám jejich masku v prášku a taktéž mi míchání nedělá problém. Naopak, je pak maska přesně taková, jaká mi vyhovuje. Ale kokosák mi na vlasech nikdy dobrotu nedělal. :-/

      Vymazat
  3. No budu muset vyzkoušet i masku na vlasy, právě nějakou hledám. :) Jinak mám v prásku masku na plet jílovou a tu si chválím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Ta vypadá dobře a cena je hodně příznivá :) Je fakt, že moje pokožka hlavy na tom dobře není, dodělávám nějaké silikonové šampony a cítím, že by to chtělo pořádnou očistu. Už jsem koukala na masku určenou na celou hlavu v Lush, ale ta je šíleně drahá a prý stačí na pár použití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu masku znám a jak říkáš, je hodně drahá a na pár použití. U tohohle teda výsledky vidím a cena je jinde. :-)

      Vymazat
  5. Já masky na vlasy vůbec nepoužívám. Jsem trochu lajdák, co se týče vlasů, ale snažím se to změnit, protože si je každý den žehlím a šampony mi na zničené konečky a matnost vlasů nepomůžou. Přemýšlela jsem o nějaké masce na vlasy, ale vůbec jsem nevěděla jakou. Z drogerie nepřipadá v úvahu, protože se snažím být šetrnější a dávat přednost přírodní kosmetice. Tahle maska mě zaujala, musím si napsat její název a koupím si ji.


    #ThinkPositive

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni na to, mám pocit, že obsažená henna obaluje vlasy a pak je právě chrání. :-)

      Vymazat
  6. Moc díky za tuto recenzi. Na masku jsem si dělala zálusk, teď vím, že jí potřebuji :)

    Radu

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímalo by mě, jaké množství používáš na jeden zábal nebo na kolik zhruba použití je tohle balení?

    OdpovědětVymazat
  8. Maska vypadá opravdu mooc dobře :) Já mám zkušenosti akorát s Amlou na vlasy a ta dělá krásný objem. Zanedlouho se také chystám přímo na barvení hennou a to jsem hodně zvědavá, jak to dopadne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)