Saloos: Hyaluronové sérum



Dnes bych Vám ráda sdělila něco málo o anti-age séru s vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové od české značky Saloos, která se od roku 1993 vypracovala na největšího českého výrobce přírodní kosmetiky. Hyaluronové sérum slibuje intenzivní hydrataci, regeneraci a vyhlazení pleti. Produkt je vhodný pro všechny typy pleti, včetně citlivé se sklonem k podráždění. Sérum obsahuje poměr dvou typů kyseliny hyaluronové. Ta nízkomolekulární verze působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární druh se stará o okamžitý výsledek. Nejvyšší možná koncentrace této kyseliny okamžitě hydratuje a vyhlazuje povrch pleti. V séru je obsažený patentovaný anti-age komplex Fucocert, který dokáže podpořit regeneraci pokožky.

Nejdříve musím pochválit airless balení s dávkovačem, které zajišťuje maximální hygienu a jednoduchou aplikaci. Sérum má gelovou konzistenci, nijak nevoní a lehce se do pleti vsakuje. Používám jej ráno, ale klidně i večer na vlhkou, vyčištěnou pleť a následně aplikuji další péči. Co se týče dlouhodobých účinků, tak ty nemohu posoudit, neboť má pleť není nějak vrásčitá, avšak se suchou pletí mi sérum pomáhá opravdu výrazně. Pleť se cítí svěží a hydratovaná, není po použití nijak podrážděná a netvoří se mi po séru akné. Nedávno jsem jím mazala sedřenou kůži na obličeji a do týdne se mi krásně zahojila a to bez zanechání jizvičky. Jsem se sérem moc spokojená a kdybych jej od e-shopu Folly.cz nedostala, tak bych ani nevěděla, že značka Saloos takové sérum vyrábí. K sehnání je zde za 238 Kč a pokud chcete Folly.cz Vám dá dopravu zdarma. Samozřejmostí je milý a vstřícný zákaznický servis.


Máte zkušenost s hyaluronovými pleťovými produkty?


15 komentářů:

  1. Také jsem netušila, že Saloos má svoje hyaluronové sérum. Já je docela ráda používám, na vráskách je účinek opravdu vidět. Musím ale říct, že není sérum jako sérum, např Nobilis Tilia má viditelné výsledky, zatímco ATOK snad žádné. Zkusím i Saloos, at mám srovnání :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, tohle je již třetí, které jsem zkoušela a jsou mezi nimi rozdíly. :-) Jsem zvědavá na tvé porovnání! :-)

      Vymazat
  2. Vubec jsem netušila, že něco takového má. Ale musím říct, že vypadá dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. tak toto som netusila ze maju neico take, hmm mamca ide mat narodeniny uz asi viem co bude v balicku
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem mamce dala jednou hyaluronové sérum a byla nadšená! :-)

      Vymazat
  4. Zrovna chystám na středu článek o séru. Můžeš se pak mrknout i na můj názor, zatím nechci nic prozrazovat! :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Zkušenost s tímto produktem nemám, ale moc ráda bych si ho pořídila. Mimochodem je to první eshop, kde tohle sérum vidím.

    Parfums Tips

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si říkala, že jinde jsem sérum neviděla. :)

      Vymazat
  6. Toto sérum je relativní novinka od Saloosu a na to že je to novinka jsem toho o něm moc neslyšela, i ta propagace mi připadá trošku chabá. Taky bych o něm ani nevěděla, kdybych ho náhodou nezahlédla na jejich fb stránkách. Původně jsem ho chtěla zkusit, ale nakonec jsem si řekla že zatím asi není důvod - jednak nemám vrásky a jednak hodně výrobků které používám obsahují kys. hyaluronovou, tak jsem si říkala, abych nakonec ten obličej ještě nějak nepřetížila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tou propagací souhlasím. :-) Jinak já jej používám samotné, bez krémů a tak a právě pleť je svěží, taková "volná", jak je sérum lehoučké a přitom poskytuje dostatečnou hydrataci. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)