Brazil Keratin: Argan Shampoo Therapy



Dnes pro Vás mám sepsanou svou zkušenost se šampónem české značky BK Beauty Keratin, která se specializuje na péči o poškozené a barvené vlasy. Značka slibuje, že její produkty obsahují o mnoho vyšší koncentraci speciálně upraveného keratinu, než standardní vlasové přípravky. Arganový šampon s keratinem je vyroben v BIO formulaci. Neobsahuje silikony, ropné produkty, etoxyláty ani parabeny. Je vhodný pro všechny typy vlasů, obzvláště pro vlasy poškozené, vysušené a melírované. Vlasy regeneruje do hloubky a dodává jim lesk a tím i zdravý vzhled.


Šampon má klasické plastové balení, se šroubovacím uzávěrem. Co je na šamponu zajímavé a u profesionální kosmetiky to bývá zvykem je fakt, že produkt musíte ředit. Konkrétně tento šampon v poměru 1:3 to znamená jeden díl šamponu na tři díly vody. Trochu v dlaních napěním a následně aplikuji do vlasů, klasicky promasíruji a opláchnu vodou. Po šamponu nepoužívám žádný kondicionér a vlasy jsou opravdu krásné, lesklé a působí hydratovaným dojmem. Vlasy sice nemám zničené, ale přirozeně suché a tento šampon s nimi opravdu umí pracovat. Co mě však mrzí je, že nijak neomezuje můj hlavní problém a tím je vypadávání vlasů a vlasy při používání padaly ve zvýšené míře, neboť běžně používám šampony určené na tento problém, takže šampon bohužel momentálně nepoužívám. Mrzí mě to, neboť se mi opravdu líbil efekt, který šampon ve vlasech vytvořil.


Produkt mi k otestování zaslal e-shop Folly, který nabízí kompletní sortiment značky BK Beauty Keratin. Pokud chcete e-shop Vám dá dopravu zdarma! Samozřejmostí je rychlé dodání, vstřícný a milý zákaznický servis. Šampon zde seženete za 249 Kč za 300 ml produktu, který se ředí v poměru 1:3 to znamená, že Vám vydrží opravdu velmi dlouho a cena vzhledem k množství je velice nízká. Za sebe produkt doporučuji a mrzí mě, že jej vzhledem k hlavní problematice svých vlasů, nemohu používat.

Máte zkušenost s keratinovými šampony? 

7 komentářů:

  1. Rada by som ho vyskúšala, vyzerá skvelo :) S keratinovými šampónmi skúsenosť mám, a ja osobne som bola veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, hydratované vlasy bych uvítala. Zvlášt teď, když bude víc sluníčka, budou ještě více vysušené
    Jsi krasna GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě si myslím je fajn ta funkce, že keratin vlasové vlákno obalí a ochrání. :-)

      Vymazat
  3. Já mám momentálně šampon a kondicionér s keratinem a jsem nadšená. Opravdu mi skvěle vyhovují a tak si podobné produkty na vlasy budu kupovat i nadále

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je vždy taky milovala, zvlášť pro sušší, krepatější vlasy je keratin paráda. :-)

      Vymazat
  4. Nic s keratinem jsem nezkoušela, ale tohle vypadá hodně dobře a hlavně mě překvapila ta nízká cena :)

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá dobře. Já mám vždy roztřepené konečky kvůli barvení a hydratace by se mi hodila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)