NYX v České Republice!



Určitě jste o tom už alespoň zaslechly. Kosmetika NYX přichází do ČR! Zhruba za tři týdny bude mít svůj vlastní obchůdek v OC Nový Smíchov a já se vážně těším. Jedná o obchod ve stylu jejich prodejny v Los Angeles a podle mě to bude vážně něco. Stojany bude mít NYX i v některých vybraných parfumeriích Douglas (Vaňkovka Brno bude mít velký výběr produktů) a pokud míříte na kosmetický veletrh Interbeauty Prague, tak tam se s touto značkou také můžete setkat a rovnou si něco zakoupit. Mimo jiné na Vás čeká samozřejmě i eshop s kompletní nabídkou. Za vším stojí fakt, že tomu není tak dávno, kdy značku koupil kosmetický gigant L´Oreal.


Kosmetika NYX je pojmenována po antické řecké bohyni noci. Značka udává kosmetické trendy a snaží se o nejlepší kvalitu v optimálním poměru cena/výkon. Zaplňuje na našem trhu pozici profesionální kosmetiky za nízkou cenu. Můžete si zakoupit produkt za pár desítek korun, ale také za několik stovek až za více jak tisíc korun. Mně osobně se líbí jednoduchý design a barevné variace. Tím myslím, že NYX je značka proslavená například produkty na rty, neboť je nabízí v obrovském množství odstínů. Pamatuji časy, kdy jsem si NYX objednávala z USA a to především právě rtěnky a jejich slavné jumbo tužky na oči. V současné nabídce mě zaujala velmi široká kategorie kosmetiky na obočí. Abych nezapomněla, pro mě důležitý fakt, značka netestuje na zvířatech!


Teď ale už k samotnému eventu, tento se konal v Brně, kam jsem zavítala poprvé ve svém životě. Po cestě jsem se rovnou zastavila ve vyhlášeném Soul Bistru, V Melounovém cukru a také jsem zašla na drink do SKOG Urban Hub. Všechny podniky doporučuji. NYX představení pro blogerky se konalo v Ateliéru v Brně. Bohužel prostředí nebylo moc vhodné pro fotografování a proto se mi spousta fotek nepovedla. Čekalo na nás parádní občerstvení a výborný program. Poprvé jsem si zkusila malovat na face chart paper. V tom jsme si dokonce zasoutěžily. Nechyběl obrovský kosmetický kufr, ve kterém jsme si všechny vyhrály a vyzkoušely si produkty na vlastní kůži. V neposlední řadě na nás čekaly taštičky s našimi jmény, které jsme si samy naplnily NYX produkty. Brzy Vám je představím v jednotlivých recenzích. Vybrala jsem si produkty jak na oči, rty, ale i pleť a nejvíce jsem zvědavá, jak obstojí Setting Spray a Liquid Suede Cream Lipstick. Na cestu jsme také dostaly nádherný cupcake, který jsem Vám vyfotila na instagram.







Děkuji přívětivému a velice zábavnému zastoupení NYX za pozvání a krásné odpoledne, díky kterému jsem se konečně podívala do Brna a také se seznámila s dalšími kolegyněmi. Zdravím milou Wikiru z blogu Jsi krásná a děkuji za milá slova, která mě moc potěšila. Abych nezapomněla, NYX můžete sledovat na facebooku i instagramu. Pokud použijete hashtag #nyxcosmeticscz tak se, při troše štěstí, můžete stát součástí samotného profilu nyxczech!

Těšíte se na NYX v České Republice?

25 komentářů:

  1. Je škoda, že to bude jenom v Praze, protože NYX kosmetiku mám ráda. Ale určitě tam v červenci mrknu až do Prahy pojedu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, NYX nebude jen v Praze. A na e-shopu by měla být kompletní nabídka. :-)

      Vymazat
  2. Jé, event musel být parádní :) Až budou produkty v ČR určitě je omrknu

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych chtěla vyzkoušet nějakou tvářenku :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenku jsem v minulosti měla a nebyla vůbec špatná. Taky mám v plánu se po nich znovu podívat. :-)

      Vymazat
  4. Event musel být moc super! Taky bych se jednou nějakého podobného chtěla zúčastnit. Každopádně značku NYX chci fakt mooc vyzkoušet, na Interbeauty mířím a jsem moc ráda, že se tam jejich výrobky budou moct zakoupit :)

    Novinky v drogériích

    OdpovědětVymazat
  5. Na NYX sa teším! Určite by som chcela od tejto značky vyskúšať nejaké veci :)

    OdpovědětVymazat
  6. já se taky těším až budu moct něco si osahat a vyzkoušet :) na nyx se těším a nemůžu se dočkat až se spustí ten eshop

    OdpovědětVymazat
  7. Už se nemůžu dočkat až tu vše bude k zakoupení!!:) Event musel být super, moc se mi líbí nápad s líčením na papír:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to bezva nápad, ale vůbec mi to nešlo :D Přeci jen na papír pudr chytá docela špatně. :-)

      Vymazat
  8. já se nesmírně těším, ty jejich novinky vypadají skvěle! už aby byl ten eshop :D :))

    OdpovědětVymazat
  9. Event byl úžasný! :) Ty Liquid Suede Creamy jsou naprosto božské, hned jsem je musela vyzkoušet a už teď vím, že jich musím mít víc :D :))

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem hned po vyzkoušení věděla, že budu potřebovat další. :D :-)

      Vymazat
  10. Moc ráda jsem tě viděla,a event byl moc povedený a za brnňačku musím říct, že jsem byla nadšená, že se konal v Brně ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  11. Fotky se ti moc povedly, já je horkotěžko upravuju a kvalita nic moc :-) Děkuji za krásná slova, moc ráda jsem tě potkala.

    OdpovědětVymazat
  12. Náhodou máš moc pěkné fotky! Já ty svoje radši nezveřejňovala, nevyšly moc hezky, ale jsem ráda, že to videjko alespoň jde :-D Moc ráda jsem tě poznala, doufám, že se zase brzy někde potkáme :-)
    www.chicoco.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem Tě ráda poznala. :-) Určitě se ještě uvidíme. :-)

      Vymazat
  13. Já NYX zbožňuju! Vůbec jsem nevěděla, že přichází do ČR! Takže paráda a moc díky za info! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem ti to sdělila! Máš se na co těšit! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)