GIVEAWAY: 100% Pure Strawberry Rtěnka



Dnes pro Vás mám úžasnou soutěž a to ve spojením s e-shopem a biokosmetickým studiem Biosophy, které sídlí v Praze. Jedná se o internetový, ale i kamenný obchod s přírodní biokosmetikou, která nabízí značky jako Couleur Caramel, SO´Bio étic, Real Techniques ale i 100% Pure od které mi do soutěže věnovali přírodní rtěnku v odstínu Strawberry. Rtěnka není jenom zcela přírodní, ale je barvená právě onou jahodou. Značka 100% Pure jako jediná na světě využívá pro své odstíny dekorativní kosmetiky patentované metody použití barevných pigmentů z ovoce a zeleniny bohatých na antioxidanty a vitamíny, které jsou tak nanášeny přímo na pleť Založena je na bambuckém a avokádovém másle, takže se dočkáte dokonalého vyživení rtů. Navíc má krásné balení a k němu ještě papírovou krabičku. Značka samozřejmě neobsahuje žádné syntetické chemikálie, vůně a konzervanty, nebo toxické látky. Ovšemže netestuje na zvířatech a je 100% veganská.

Na rtěnku a její složení se můžete podívat tady. Jak vidíte rtěnka má hodnotu 625 Kč a trošku Vám ji závidím, sama bych takový kousek chtěla vyzkoušet. Pro účast v soutěži po Vás tedy budu chtít splnění jednoduchých podmínek.

Soutěž je pro mé pravidelné čtenáře, požaduji tedy, abyste mě odebírali přes GFC.

Obchod Biosophy bude velice vděčný, pokud jej budete sledovat na facebooku, nebo instagramu.

Pokud sledujete na instagramu mě, můžete připsat další komentář, do kterého mi sdělíte svou přezdívku. Zvýšíte tak své šance na výhru.

Nezapomeňte mi do komentáře připsat svůj email, abych Vás v případě výhry mohla kontaktovat a pak odpověď na otázku, co si o přírodní dekorativní kosmetice myslíte a zda něco z této kategorie vlastníte?

Soutěž bude ukončena 13. 3. 2016 a vítěze vylosuje random. 

Přeji hodně štěstí!

Soutěž byla ukončena, random vylosoval komentář číslo 49 a vyhrává tedy Jana Ká. Gratuluji!
Všem děkuji za odpovědi, které si pečlivě čtu a zajímají mě. Pokud je vám líto, že jste nevyhráli tak se můžete příští týden těšit na další soutěž o jeden přírodní produkt!


62 komentářů:

  1. od 100% pure jsem už pár produktů měla: šampon a kondicionér, make up, řasenku, jednu orandžovou rtěnku tu mám stále..
    a co si o této značce myslím: poslední rok ji hodně zdražili, jinak bych si od ní kupovala věci dál, ale jde o to, že když jsem kupovala make up před vánoci, stál dejme tomu 600-700 zhruba po vánocích ho zdražili o 2 stovky a za pár měsícu o další 2, opravdu se mi nelíbí tento přístup.. ale s kosmetikou jsem byla spokojená,
    chystám si koupit časem bázi pod make up, ale to je vše do čeho jsem ochotna investovat.
    rtěnka stále před rokem a 3-4 měsíci necelé 4 stovky ...
    Asi budu znít jako socka, ale jde o to, že moji lancome rtěnku kterou mám přes 4 roky - tak ji zdražili o pár desítek korun.
    Kvalita je u Pure pořád stejná, akorát ceny skoro jednou takové..
    co se týče rtěnky je nádherná a odstín se mi šíleně líbí a hodí se k mé pleti,ráda bych ho vyhrála.
    Ale osobně bych si ji nekoupila, to radši investuji do MAC jednak déle vydrží, o pár hodin a je levnější.

    na insta tě sleduji dlouho jsem tam jako kris.tynka, možná si mě budeš víc pamatovat - nedávno si mi radila s mac rtěnkama :)

    OdpovědětVymazat
  2. S prirodni dekorativni kosmetikou jeste zadne zkusenosti nemam, takze bych neco vyzkousela moc rada. Jinak v peci je u me prirodni kosmetika zastoupena opravdu hojne a znacka 100% Pure me laka uz dlouho :)

    GFC : Jeanette
    FB : Žaneta Kovářová
    IG : zanetkov77
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nemam absolutne ziadne skusenosti, preto nemozem hodnotit. No ked to vezmem celkovo tak urcite ma prirodna kozmetika vela plusov a mohli by sme ju pouzivat castejsie :-)
    Ruz vyzera krasne :)
    GFC Nikola Guzmicka
    FB Nikolka Guzmická
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná soutěž, musím se hned zúčastnit. 100% Pure je podle mě totiž absolutně top, škoda, že má vyšší ceny, jinak bych od nich asi nutně potřebovala všechno, zatím jsem měla makeup a ten si chci pořídit znovu. Jinak z dekorativní přírodní kosmetiky jsem toho zatím moc nevyzkoušela, zatím se zaměřuji spíš na přírodní péči. Sleduji jako jana wertheimova, email - jana.wertheimova@seznam.cz a eshop sleduji jako janawbeauty na ig

    OdpovědětVymazat
  5. Tvoje IG sleduji jako janawbeauty a email - jana.wertheimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, tak přírodku mám moc ráda, snažím se používat hlavně pleťovou kosmetiku (Antipodes), v dekorativce mám ještě mezery (řasenka) ;) včera jsem měla narozky, tak zkusím štěstí :-) sleduji jako Péťa K., petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. tuto kosmetiku neznam, ale rada bych vyzkousela
    tomanova.katerina@centrum.ch
    likuji na fb, sleduji pres gfc

    OdpovědětVymazat
  8. GFC Wikira
    FB wikira krasna
    wikirakrasna@gmail.com

    Přírodní kosmetiku mám hodně ráda, zatím se ale pohybuju v levnějších vodách jako je Alverde. Občas koupím něco od Dr. Hauschky, který mi hodně vyhovuje. Ale konvenční kosmetice taky občas neodolám :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám moc ráda přírodní kosmetiku, zvlášť co se týká věcí na rty, tam je to myslím dvakrát tak důležité :) S touto značkou ale žádné zkušenosti nemám, tak bych ji ráda vyzkoušela! L.

    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Gfc ervulenka
    Přírodní kosmetika je podle me velmi prospesna, ale nemam s ni asi zadnou zkusenost.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. wowo super giveaway :)sledujem pod tymto učtom
    o tejto značke počujem prvý krát. pozerala som si eshop a aj nejake tie recenzie a určite plánujem tuto značku vyskúšať vyzerá super :) takže zamna ano a ma aj krásne obaly!
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  12. To je super odstín! Jinak v poslední době jsem si připrodní kosmetiku moc oblíbila, takže se snažím toho vyzkoušet co nejvíce :).
    Therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. A na insta sleduji jsko therainbower :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě jsem nic nezkusila, ale tahle rtěnka mě tak láká!♥ rstiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Strašně ráda si kupuji přírodní produkty, ale nic dekorativního ještě nemám:) Jinak jsem od 100% Pure měla šampon a kondicinér a pamatuji si úžasnou vůni a skvělé složení:)
    GFC Simona Stupenova
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Instagram: Simushkas
    simushka.ss@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. GFC - Diary of Girly Things
    FB - Jana Pelíšková
    diaryofgirlythings@seznam.cz

    Přírodní pečující kosmetiku miluji a používám moc ráda, ale z přírodní dekorativky jsem měla vždycky strach. Měla jsem v hlavě zaryté, že není moc kvalitní a že by mi zkrátka nevyhovovala, takže jsem nikdy nepřemýšlela o tom, že bych něco vyzkoušela. To už se však změnilo. Sice stále nic nevlastním, ale moc ráda bych to změnila. :)

    OdpovědětVymazat
  18. GFC Jana Nováková. Složení kosmetiky pro mě není nejpodstatnější, ale některé přírodní věci mám ráda. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, sleduju tě tu jako Barzoolka :-) 100% je podle mě super značka ale zatím jsem zkoušela jenom péči tak bych ráda i něco z dekorativky
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak tomu říkám lákavá výhra! :-)
    100% Pure má úžasnou pečující kosmetiku a jakmile člověk objeví jednu věc, potřebuje nutně mít všechny! Jinak řasenku, tónovací krém nebo korektor vlastním, ale 100% Pure rtěnku jsem ještě nezkoušela.
    Dál z přírodní dekorativky ráda testuju značky Couleur Caramel, Alverde, Avril, Lavera, SO'BIO, aj.

    GFC sleduju jako "Bebe - Růžový chroust" a FB nebo IG pak jako "ruzovychroust.cz".
    E-mail: bebe@ruzovychroust.cz

    Bebe

    OdpovědětVymazat
  21. GFC i FB Kateřina Výmolová
    Přírodní kosmetiku mám moc ráda, mám doma řasenku Alverde a jsem s ní docela spokojená jen není voděodolná.
    vymolovak@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. přírovní dekorativku sice zatím nepoužívám, ale nebránila ybch se tomu, takže bych rtěnku ráda vyzkoušela :))
    gfc caty. instagram linda.kolarova
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Přírodní kosmetiku mám spíše péči o vlasy vše Bio od Dermagen Group a čistý arganový olej :-) Jinak dále na tělo používám věci od Bione a velice příznivé účinky také projevuji od Yves Rocher :) Od kad mám min. 98 % jenom přírodní :) Také od Yves mám i z dekorativní kosmetiky pár produktů jako je krycí make-up, řasenka, pudr, korektor a laky :3 Přírodní kosmetiku miluji a jakožto člověk s velice citlivou pletí je to pro mě naprosto vyhovující :) Nebráním se ale ani chemickým produktům, pokud nepůsobí nijak škodlivě. :)
    GFC: Renata Okáčová
    reninan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. GFC: Terka Černá
    FB: Teruš Černá
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Myslím si, že nevlastním, ale je to určitě super pro citlivější pleti. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj :) Rtěnka vypadá velice dobře :)
    GFC: Ivana Vykoukalová
    FB: Ivanie Vykoukalová
    mail: Vykoukalova.Ivana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. IG: wikinikika
    mail: Vykoukalova.Ivana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Mám moc ráda přírodní pečující kosmetiku, ale dekorativní mě nikdy nějak neoslnila. Ráda bych rtěnku vyzkoušela a dala přírodní kosmetice 2. šanci :)
    GFC, FB: Klára Stříbrná
    E-mail: stribrnaklara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Instagram: silverst0ne11
    E-mail: stribrnaklara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. No, abych pravdu řekla s přírodní kosmetikou zkušenosti nemám, přestože na ní často slýchám samou chválu. Naneštěstí je často o dost dražší než normální kosmetika, která se dá běžně sehnat a není přírodní (proč asi? :)) a já jsem pořád student, tak přirozeně automaticky sáhnu po levnějších variantách. No, jinak jsem také chtěla zkoušet kosmetiku (ne dekorativní, ale na vlasy), která by mi vlasy dala dokupy - přírodní. No, ale nesetkalo se to úplně s úspěchem, protože už péče bez silikonů mým hrubým a krepatým vlasům nedělá dobře... No, to jsem se dostala zase někam jinam :D Ta rtěnka vypadá moc pěkně, hlavně přirozeně :)

    FB: Lucka Sondová
    GFC Lucka Sondová
    mail: sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji i instragram - sondova.lucka
    mail: sondova.lucka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. z prirodnej dekorativky som skusala iba gel na obocie alverde, nejaky ruz od nich a riasenku terra naturi. skor sa zameriavam na prirodnu starostlivost o plet, ale rada by som presla aj na dekorativku. bohuzial je horsie dostupna a clovek ju musi kupovat naslepo bez testerov.
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. GFC: ZdeňkaM
    FB: Zdeňka Martináková
    Instagram: denikaabomination
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Přírodní dekorativní kosmetika je určitě dobrá. Já mám jen asi 3 produkty od značky Alverde. :)

    OdpovědětVymazat
  33. Instagram: denikaabomination
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Zkušenost mám jen s Weledou - rakytníkový mycí krém a krém na ruce. Jsem ráda, že je mám již vypotřebované, vůbec mi nevoněly.
    Tato rtěnka vypada zajímavě.
    Sleduji jako Lenca
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. ig jako lencakl
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Upřímně jsem zatím nevyzkoušela skoro nic z přírodní dekorativky, co by mi sedlo. Ráda bych vyzkoušela i něco dalšího.

    MonicaSvideo@gmail.com
    GFC: Monnica

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji na instagramu jako monn_ica / připisuji 2. komentář
    MonicaSvideo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Tak toto je skvělé, už jsem se mnohokrát rozmýšlela, jestli zainvestovat do takovéto věci, jestli by mi vyhovovala a bála jsem se, že když ne, bude mi líto peněz!
    Toto je super příležitost to vyzkoušet a případně rozšířit později svoji kolekci rtěnek!! :)
    GFC: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Tak toto je skvělé, už jsem se mnohokrát rozmýšlela, jestli zainvestovat do takovéto věci, jestli by mi vyhovovala a bála jsem se, že když ne, bude mi líto peněz!
    Toto je super příležitost to vyzkoušet a případně rozšířit později svoji kolekci rtěnek!! :)
    GFC: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Přírodní kosmetiku zkouším, ale pomalinku. Přece jen je to trošku dražší záležitost.
    GFC: Klára K
    tvorilka97(zavinac)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. jedině přírodní kosmetika <3
    gfc Teri Vopatová
    terinkav.7@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj, přírodní kosmetika je pro mě poslední měsíce víc a víc oblíbená. Zamyslela jsem se nad tím, co kupuji a řekla jsem si, že to chci změnit. Kupuji kvalitnější jídlo, kosmetiku a zároveň se snažím, abych zatěžovala naši planetu, co nejméně. Za mě tedy určitě ano ! :) alice.ruz@seznam.cz GFC: Ell Rosen

    OdpovědětVymazat
  43. Poslední dobou se snažím kupovat přírodní kosmetiku více a více a jednou bych na ni chtěla přejít úplně. Vždycky si kontroluji složení, jelikož jsem vegan a také např. v šamponech nechci žádné silikony nebo parabeny. Také bych si někdy chtěla zkusit vyrobit svoji kosmetiku doma, abych měla 100% jistotu, že v ní není nic špatného :).
    GFC: Natalie D.
    112Natty112@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. A sleduji tě i na instagramu jako natalija_dv :)

    OdpovědětVymazat
  45. Já jsem zastáncem přírodní kosmetiky ve všem, ať v dekorativce tak v jakékoliv péči. Bohužel dekorativka v kvalitní formě se u nás těžko shání...
    kukulaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj,
    sleduji tě jako hanicka.cica a můj email je hanicka.cica@seznam.cz. Přírodní kosmetiku používám spíše tělovou, pleťovou a vlasovou. S dekorativní mám zkušenost jen s Alverde, která mi celkem vyhovovala.

    OdpovědětVymazat
  47. Sleduji jako Marilyn Molnárová , mail: marilynmolnarova@seznam.cz . ...ještě jsem nic nezkoušela ,ale určitě bych cht4la:), obec ne mam ráda přírodní kosmetiku hlavně pleťovou a vlasovou:).

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji jako Marilyn Molnárová , mail: marilynmolnarova@seznam.cz . ...ještě jsem nic nezkoušela ,ale určitě bych cht4la:), obec ne mam ráda přírodní kosmetiku hlavně pleťovou a vlasovou:).

    OdpovědětVymazat
  49. sleduji na gfc jako dumpling
    jako přírodní výrobek mám jen rťěnku od alverde, která je vážně skvělá a je v mém vysněném odstínu. Jinak nemám nic, ale věřím, že to tak dlouho nezůstane :)
    biosophy sleduju na fb jako Jolka Hájková
    můj email → jolka.h@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  50. na insta tě sleduju jako _jojka_ :)
    můj email → jolka.h@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,
    sleduju tě přes GFC jako KačaVal
    A je na facebooku :)
    kaca.val.1996@seznam.cz
    Já přírodní kosmetiku používám nejraději a nejčastěji. Hodně věcí jsem doma i vytřídila a koupila si přírodní věci. Od značky biosophy jsem vyzkoušela několik věcí a nevadí mi, si za kvalitní značku připlatit :) Vyzkoušela jsem jejich šampón med a kokos, který byl naprosto luxusní <3 Dále jsem měla levandulový krém, který opět byl na jedničku :) A dále krémový make up, kterému opět nemůžu nic vytknout. Na rtěnky jsem se už dívala a vypadají nádherně, zvlášť tento odstín :) Snad se na mě usměje štěstí, jelikož tuto značku miluju :)

    OdpovědětVymazat
  52. Jinak tě sleduji i na instagramu, ale nesděluji ho veřejně. Snad bude stačit katerinaz........ (v případě výhry ti to určitě napíšu) Snad to nebude vadit :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Podporujem prirodnu kozmetiku, som aj proti testovaniu na zvieratach. Mam par veci doma..tento ruz vyzera byt velmi faajn :)
    GFC: Sara Maďarová
    mail: madarova.sara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. instagram : saralicious_s
    mail: madarova.sara@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Já s přírodní kosmetikou nemám žádné extra velké zkušenosti, ale ráda bych jí dala přednost, jelikož jsem vegetarián a testování na zvířatech rozhodně nepodporuji. :)
    GFC: Klára Odehnalová
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. GFC: Veronika Čechová
    mail: veru.cechova@gmail.com
    Přírodní kosmetiku mám moc ráda, s touto značkou ale ještě zkušenosti nemám. :)

    OdpovědětVymazat
  57. krásna sutaz !
    gfc tento ucet
    n.princess@azet.sk
    prirodnu kozmetiku vyhladavam skor v starostlivosti ale s touto znackou nemam skusenosti a s dekorativkou moc skusenosti nemam max s alverde

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)