Top Of February




Můj první výrobek značky Kerástase je šampon, který účinkuje proti vypadávání vlasů a pečuje o pokožku hlavy. Více se o něm dozvíte v březnu v samostatné recenzi, už teď ale prozradím, že jsem nadšená z jeho složení a vlastně i účinku. Produkty značky Kérastase jsou k sehnání na parádivka.cz.

Catrice: Liquid Camouflage

S tímhle korektorem se teď roztrhl pytel a je těžké jej sehnat. Já ulovila "tmavší" odstín, který mi sedí parádně, ale jako popisovaný "úžasně krycí korektor" jej nehodnotím. Je fajn, ale na pupínky používám stále NARS a jeho Radiant Creamy Concealer. Swatche a recenze bude již brzy.



Tohle je můj opravdu oblíbený produkt z kategorie péče o pleť. Jedná se o hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou a vitamínem B5. Vlastnostmi je naprosto dokonalé, okamžitě se vstřebává a účinky jsou vážně znát. Více se dozvíte příští týden v recenzi a nebo zde na e-shopu zdraví-krása.cz.


Olejíček na pleť z chia semínek. Taky jste této superpotravině podlehly? Já si semínka přidávám do čeho můžu a teď už si je patlám i na pleť. Opět více informací dodám v recenzi a to už brzy.


Na závěr mám něco trošku neobvyklého. Když mi přišla nabídka vyzkoušet si sprej proti zápachu na toaletě, trošku jsem znejistila, neboť jsem netušila, jak bych o něm měla psát. Každopádně mě sprej "před" velice zaujal a prostě jsem chtěla vědět, jestli vážně dokáže co slibuje. Zkráceně a jednoduše - jo. Tento produkt nastříkáte "před" do toalety a poté prostě vše krásně voní a nikdo by nepoznal, že jste zrovna byli na toaletě. Je vhodný do kabelky pro stydlivce, ale určitě potěší i návštěvy, kterým náhlá potřeba dělá problém. Vlastním nádhernou vánoční edici s názvem Spritzen - The Fresh-Nosed Reindeer. Vůně je svěží, cítím z ní citrusy a ten obal je tak rozkošný! Za mě ano a více informací se dozvíte na oficiálních stránkách, kde Poo-Pourri můžete i zakoupit.


Tento článek můžete vnímat jako takovou upoutávku na nadcházející recenze. Také jsem navštívila středisko Kapyderm, kde jsem podstoupila trichologické vyšetření, takže pokud byste měli zájem o článek, dejte mi vědět a nezapomeňte připsat, jaké produkty byly v únoru Vaše oblíbené. Ještě dodávám, že máte poslední šanci se zúčastnit giveaway

17 komentářů:

  1. Samé super věci. Poo-pourri mám také doma a je to nejlepší věc na záchod, jakou jsem kdy měla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda tak to se vážně těším na recenze! O Poo Pouri hodně čtu, tak to snad i zkusím protože mě už dlouho nic nelákalo tak jako vůně do toalety :D
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha! :-D Taky jsem o něm hodně četla, ale ta intenzita a dlouhotrvající vůně mě i celou rodinu překvapila. :-) Jen docela rychle ubývá. :-D

      Vymazat
  3. Ten olejíček z chia vypadá zajímavě :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice korektor jsem nedávno pořídila a taky je v mé topce za poslední dobu :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Hydratacni serum me opravdu zaujalo :) A na sampony Kerastase take posledni dobou ctu samou chvalu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon mě překvapil asi nejvíce. :-) Vždy jsem byla ke Kerastase spíše skeptická, takže jsem ve výsledku docela koukala. :-)

      Vymazat
  6. Tak mne teda zaujal ten sprej do toalety :D To jsem ještě neslyšela:)
    Dnes mám na blogu také oblíbence za únor, budu ráda když mrkneš :)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? No vidíš to, tak to jsem ráda, že jsem ti ho ukázala. :)

      Vymazat
  7. teším sa na recenziu kerastáse, túto značku mám totiž veľmi rada, no menej sa teším na to, že po nej hneď budem prechádzať eshopy, kde by som ho kúpila:)) a medik8 má teda tiež zaujímavé výrobky ako tak sledujem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se máš v úterý na co těšit. :-) Za Medik8 bych dala snad i ruku do ohně. :-)

      Vymazat
  8. já tu catrice scháním už skoro dva měsíce, a nikde není ..všude je vyprodáno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ve větších městech ho nikdy nevidím, já jej sehnala na maloměstě. :-)

      Vymazat
  9. Liquid Camouflage je skvělej, mohla bych ho do oblíbenců dávat každý měsíc :D zbytek produktů vůbec neznám, to sérum mě každopádně zajímá - jdu mrknout na recenzi :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)