Vánoční dárky pro ni & jeho


Dnes pro Vás mám tipy na vánoční dárky a to například pro přítelkyni, sestru, mamku, kamarádku, ale i bráchu, kamaráda, taťku a nebo přítele. 



Jako fajn dárek a to bez ohledu na pohlaví Vám ukazuji Instax Mini, který jsem dostala od přítele a s kterým jsme se oba dobře vyřádili a moc nás baví. Je fajn na dovolenou, ale i nudné večery, kdy s ním fotím třeba křečka. Nikdy nevíte, zda se fotka vlastně podaří a jaká nakonec bude!

Parfém potěší asi každou ženu. Mě by teda potěšil, protože parfémy vůbec nedostávám a mám jich nedostatek. Třeba já bych si moc přála Daisy Dream od Marca Jacobse. Tuhle vůni si ale nedávno pořídila mamka, takže doma ji máme a mohu ji opravdu doporučit.

Svíčky teď frčí a tyhle Yankee Candle miluje i moje mamka. Jsou dražší a sama si je nekoupí, proto jsou pro ni skvělým dárkem. Pokud chcete levnější variantu, zkuste podarovat vonnými vosky téže značky, které stojí kolem padesáti korun. Myslím, že to může být vhodný dárek třeba pro kamarádky do školy.

Kosmetické štětce mohou být fajn dárkem pro sestřičku, nebo mamku, která se v líčení moc nevyzná a je ráda, pokud jí někdo něco pořídí. Já mám ráda značku Real Techniques, tu mohu začátečníkům, ale i kosmetickým fanšmejkrům doporučit. Štětce prodávají jednotlivě, ale i po setech a to od základní levnější řady, až po dražší a tedy i luxusnější.

Powerbank se dnes dá sehnat v mnoha velikostech i designových provedeních. Já vlastním přesně tuto, která je na obrázku a kupovala jsem ji před rokem v Datartu za tři stovky. Je to opět dárek, který potěší milovníky tabletů a mobilů a dá se pořídit od pár korun až po tisíce.

Braun Face je přístroj, který spojuje epilátor na obličej s kartáčkem na pleť. Určitě vhodný dárek pro naše maminky. Tu mou by teda určitě potěšil. Celkově se podívejte na elektroniku, třeba žehličky na vlasy, fény, nebo epilátory. Co by zrovna váš blízký potřeboval.

Kosmetika je opět dárek, který by mě osobně udělal velikou radost. Avšak chce to znát, co má dotyčná ráda, nebo alespoň jaké odstíny, nebo co jí zrovna chybí. Teď je k sehnání například set Melted rtěnky od Too Faced s tvářenkou v mini verzi za 350 Kč a se slevou vyjde ještě levněji (Sephora). Radost milovnicím rtěnek ale uděláte i klasikou Rimmel by Kate zhruba za sto korun. Ještě zde zobrazuji bombu do koupele z Lush, které také nejsou vůbec špatným dárkem. Obzvláště mladé slečny (třeba sestřičky, nebo sestřeničky) potěší balzámy na rty EOS. K dostání jsou u nás už i krémy na ruce od této značky.

Pokud hledáte nějaký menší dárek třeba pro kamarádku, myslím si, že nebude špatný nějaký kryt na telefon. Dají se sehnat za pár korun třeba na Ebay, nebo Aliexpressu. V případě nouze i v obchodech za cenu kolem dvou stovek.

Designová sluchátka si myslím také nejsou špatným dárkem. Můžete vybrat barevnou variantu podle oblíbené preference podarované osoby. Tyto jsou značky happy plugs a já bych jimi určitě nepohrdla.

Dárků bych vymyslela ještě mnohem více. Páni určitě nezklamou, pokud slečnám pořídí nějaký šperk, jestli některá sbírá Pandoru, tak je asi jasno. I oblečením, po kterém žena pokukávala v obchodě není špatný nápad, třeba pyžamo je univerzální dárek, který by mi udělal radost. S přicházejícím novým rokem se blíží i nutnost pořídit nový diář, nebo alespoň zápisník. Knížkami určitě nic nezkazíte. Momentálně je v kurzu spisovatel John Green, nebo kniha kolegyň z A Cup Of Style! Pokud je rozpočet vyšší, určitě bych skákala radostí, kdybych dostala svou vysněnou kabelku.
Neznám muže, kterého by nepotěšily krásné a luxusní hodinky. Značka Komono nabízí poměrně moderní kousky v noha designech a ne za nějak extrémně vysoké ceny.

Parfém, asi záleží na konkrétním muži, ale opět, ten můj by parfém zbožňoval. Já mu vždy vybírám to, co voní mně, což se liší od jeho výběru. Celkově myslím, že kosmetika také není špatný nápad, muži si často sami nekoupí i když by rádi. I oni používají krém na obličej, balzám na rty, občas krém na ruce a hlavně pěnu na holení.

Ponožky jsou pro muže, podle mého názoru, nutným dárkem. Taky je mají vaši blízcí muži tak strašně obnošené, nebo poztrácené? Muži navíc tento dárek často i opravdu oceňují.

Nějaký pěkný batoh by se klukům také hodil. Přeci jen tahají je místo kabelek, tak proč by jich nemohli mít více. Tento je od značky Herschel, která mě svou nabídkou v poslední době opravu zauajala.

Spodní prádlo, opět bych vybírala podle sebe a toho co se líbí mně. Opět ale záleží na muži, někteří dostávají oblečení rádi, jiní vůbec. Ten můj by byl šťastný za každý svetr, tričko. Kožený pásek jednou sklidil obrovský úspěch.

Kabel na propojení iPhonu s počítačem je něco, co já osobně potřebuji každý rok. Nebo takové ty USB rozvaděče, nový designový flash disk. Nápadům se meze nekladou.

Pokud je rozpočet vyšší, můžete muži pořídit třeba designové sluneční brýle, nebo jakýkoliv jiný módní doplněk.

Jestliže je dotyčný milovníkem kávy, co se podívat po stylové moka konvičce, aeropressu, nebo jen výborné kávě? Možná čaj by udělal radost, nebo designový hrneček s nějakým vtipným nápisem?

Jestli máte jako já rády oholené muže, tak se podívejte třeba po pánském holícím strojku. Mě moc zaujaly ty od značky Braun s technologií CoolTech, která mimo jiné aktivně chladí pokožku a tím snižuje nežádoucí podráždění.

Počítačová hra také asi nezklame většinu mužské populace. Možná předplatné do kina, nebo jeho oblíbený časopis na celý rok až do schránky. Klasikou jsou knihy, zkuste se zaměřit na ty válečné, nebo životopisné.

Snad Vám mé tipy trochu pomohly, pokud ještě nemáte ponětí, co blízkým pořídit. 

Jak jste na tom letos s dárky?

P.S.: Nezapomeňte se zapojit do vánoční GIVEAWAY! 

9 komentářů:

  1. Já už mám letos dárečky nakoupené i balicí papír. Mašle si budu vyrábět sama, ještě bych někde chtěla sehnat krásné jmenovky. Tak už zbývá dárky jen zabalit :) Pěkná inspirace, mě by tyto dárky určitě potěšily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mám taky něco zabalené a po zápočtovém týdnu v klidu dokoupím poslední kousky. Ale teda kéž bych se s tím uměla zdobit, dělat mašle a jmenovky. :-)

      Vymazat
  2. Ty jo super tipy na dárky! Já si k Vánocům nic nepřeju, jen tedy powerbanku a mobil jsem si nadělila sama

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji. Taky jsem si letos dárečky už nadělila a od nikoho nic nepotřebuji. :-)

      Vymazat
  3. Tipy jsou super a určitě je při nakupování rozhodně využiji! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Yankee si přeju na Vánoce taky :). Happy Plugs jsem dostala loni k Vánocům, jsou vážně moc hezké. Jen bohužel kvalita nic moc.. mám už třetí a moc slouho nevydrží :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem zrovna Yankee dnes nakoupila. Jinak teda ty happy plugs mě překvapily, čekala bych větší kvalitu.

      Vymazat
  5. Skvělé tipy! Já zatím nemám nakoupené žádné dárky, ale už mám všechno promyšlené, takže vím, co komu dám. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)