Top Of December



NARS - Mata Hari

Určitě už víte, že tohle je má nejoblíbenější tvářenka vůbec. Na mých tvářích prostě drží až do odlíčení, je přirozeně matná a její chladný odstín lichotí mé pleti. Stačí ji troška a na jejím povrchu téměř nejsou vidět žádné známky používání a to jsou to už dva roky, kdy mi ji Ježíšek přinesl. V prosinci jsem si ji znovu oblíbila a nosila ji prakticky denně.


Foreo - Luna Mini

Je tomu měsíc, co jsem si ho nadělila k narozeninám a říkám mu zázrak. Určitě se těšte na recenzi, kterých v českých kruzích není hodně. Zatím jsem z něj unešená a výsledky mi tento sonický silikonový čistič pleti rozhodně nadělil. 

TEAOLOGY - Green Tea Detox Scrub

Peeling na obličej s výtažkem ze zeleného čaje jsem si oblíbila hned po prvním použití. Více informací i mých zkušeností o téhle značce a dalších produktech se dozvíte v hromadné recenzi. Už teď ale mohu prozradit, že tento scrub je mým velikým oblíbencem a používám ho zhruba dvakrát týdně. Navíc ta božská vůně zeleného čaje!


Catrice - Nailpolish "Grey County"

Tento lak jsem ulovila v Praze a měli zrovna poslední kousek, který byl jako stvořený pro mě. Užívám si tento lak celý měsíc a s malými přestávkami ho nosím neustále. Jedná se opravdu o krásnou šedou barvu s jemně modrým nádechem, na kterou jsem obdržela už spoustu komplimentů. Bohužel se jedná o limitovanou edici, tak nevím, jak je na tom s momentální dostupností.

A jací jsou Vaši prosincoví oblíbenci? 

18 komentářů:

  1. Tvářenku od Narsu mám na wishlistu :) pro mě byl top rozjasňovač Mary Lou :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten mám jako oblíbený celoročně, to by byl v každém příspěvku. :)

      Vymazat
  2. Ten peeling vypadá dobře! Moji oblíbenci za prosinec... z pečující kosmetiky asi krém na ruce Karité z Body Shopu, Blistex a noční krém Skin Sleep a z dekorativky asi Afinnitone make up od Maybelline, rtěnka Rimmel odstín 111 a rozjasňovač Mac Soft and Gentle..

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá na recenzi na čistič :) A moc se mi líbí peeling, zelený čaj mám ráda a s jeho vůní zatím nic nevlastním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš určitě na co těšit, brzy si ji budeš moci přečíst. :-)

      Vymazat
  4. Peeling vypada zcela dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Peeling vypadá dobře, můj obličej by ho teď potřeboval jako sůl.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
  6. Nars tvářenku bych taky ráda někdy vlastnila, líbí se mi dva odstíny a nemůžu se rozhodnout který :). Foreo mě láká, jen ta cena je fakt šílená :D, tak nevím, jestli by se mi to vyplatilo. S pletí naštěstí moc problémy nemám. A já si v prosince naprosto zamilovala MUFE stíny! Nikdy mě příliš nelákaly, ale po vyzkoušení paletky jsem nepoužívala nic jiného :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlépe oba! Ne, určitě ani s jedním nestřelíš vedle. :) No cena je k breku, to je fakt! Jestliže máš bezproblémovou pleť tak je to dle mého zbytečná investice. A MUFE stíny ti závidím, to jako vážně. :)

      Vymazat
  7. Tvářenka od Narsu mě velmi láká... :) V Sephoře jsem si zamilovala Deep Throat a Super Orgasm.. myslím, že brzy přijde čas si jednu z nich pořídit :) A ten peeling vypadá taky vážně skvěle.

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deep Throat je nááádherná!! Jinak u Super Orgasm si někdo často stěžuje, že ty třpytky až opadávají. Tak raději před koupí vyzkoušej, jak ti vyhovuje. Ale tvářenky jsou to proslulé právem. :) Peeling je báječný, mám více produktů této značky a zatím docela koukám jak parádní jsou. :)

      Vymazat
  8. Ta tvářenka od Nars vypadá úžasně! Chtěla bych se postupem času taky dostat do té fáze, že se přeorientuji spíše na parfumerkovou dekorativku místo drogerkové. Mám pár vysněných kousků, které bych si ráda pořídila, tak uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se do toho vrhni. Pořád si myslím, že je lepší mít jednu pořádnou tvářenku, bronzer, rozjasňovač, makeup, ale i stíny než tucet nic moc drogérkových. Avšak občas se i v drogérii dají sehnat parádní kousky! :-)

      Vymazat
  9. Foreo není nic pro mě, ale ta tvářenka, ach! <3 těším se na článek o tom scrubu, hlavně dej vědět, kdes ho sehnala. ani strýček google mi neporadil :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karolínko, značka TEAOLOGY a tedy scrub se dá sehnat pouze exkluzivně v parfumériích Douglas! :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)