Mary Kay - Sheer Dimensions Powder


Díky portálu Blogerky.cz se mi naskytla možnost vyzkoušet produkt Sheer Dimensions od značky Mary Kay. K této značce jsem byla vždy spíše skeptická, ale nikdy jsem žádný její produkt nevyzkoušela. Nemám ráda předsudky a už vůbec ne v kosmetice a proto jsem se výzvy musela zúčastnit.


Mary Kay nabízí tento pudr ve čtyřech variantách a já snad pochopila dobře, že se jedná o takový ten finišující, zkrášlující - rozjasňující pudr. Jeden odstín je spíše bronzující, další rozjasňující. Poslední dva odstíny jsou tvářenkové. Zvolila jsem odstín Ribbon, což je právě tvářenkový a růžový odstín, který se dle mého nehodí na celý obličej, ale pouze na vybraná místa, především líce.

Pudr je umístěn v plastovém obale, který je dostačující, práci plní a je poměrně hezký. Líbí se mi reliéf pudru, který má každý odstín jiný. Musím zmínit, že bylo peklo tvářenku i samotný odstín vyfotit. Obal je průhledný, takže vidíte odstín tvářenky, což mám ráda. Produkt je opravdu "sheer", takže neoplývá pigmentací. Je perfektní pro ty z vás, které nemají rády tuny tvářenky a mají rády jen lehký nádech barvy na tvářích. S tímhle produktem toho docílíte snadno. Zároveň se ale dá budovat větší krytí a tedy pigmentace. Produkt má saténový finiš, tedy neobsahuje žádné třpytky, působí matně, ale zároveň ne úplně a na tváři vytváří přirozený finiš.

Snažila jsem se ho vyfotit na tvářích, ale nepovedlo se mi. Proto jsem vám zanechala pouze fotku pigmentace na ruce, kde jsem produkt nanesla v několika vrstvách. Co se týče výdrže tak se ke konci dne postupně ztrácí, ale běžný pracovní/školní den vydrží a tvářenka je na tvářích patrná i když jedu po celém dni domů. Každopádně tenhle produkt jsem si oblíbila k výraznému líčení. Kouřové stíny, rtěnka a pleť už chci jen jemně prozářit a dodat jí nádech zdravé barvy, k tomu je tenhle pudr naprosto ideální. Myslím, že se mnou letos protancuje spoustu plesů.


K tvářence mi přišel i kabuki štětec, který je hustý, ale zakončení je hodně prostříháno tak, aby nabíral méně produktu. S tímto štětcem se produkt parádně nanáší a docílíte jím opravdu jemného finiše a pigmentace. Štětec není vůbec špatný a plánuji ho s sebou nosit v kabelce, neboť je maličký a opravdu krásný. Vyroben je z přírodních štětin a seženete ho zde.


Mně se produkt opravdu líbí a značka Mary Kay má u mně palec nahoru. Pokud sháníte tvářenku jen na lehké rozzáření a probarvení, bude Sheer Dimensions v odstínu Ribbon vhodný pro vás. Já mám v plánu vyzkoušet i ostatní varianty, celkově mě zajímá bronzující a rozjasňující, které jsou vhodné k aplikaci na celý obličej. Cena produktu je poměrně vysoká a to 750 Kč, kabuki štětec stojí 390 Kč.

Máte zkušenost se značkou Mary Kay? :-)

5 komentářů:

  1. Já popravdě od Mary Kay nikdy nic neměla, obecně mě tyto "katalogové" značky příliš neberou. Navíc ceny mi přijdou teda dost vysoké a za podobnou cenu už seženu něco v Sephoře. Každopádně líbí se mi odstín, ale já dávám přednost více pigmentovaným tvářenkám :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že cena je opravdu vysoká a blíží se high-endu. Jinak já taky byla vždy na pigmentované tvářenky, ale nakonec jsem ráda, že mám ve své sbírce i tuhle, neboť ono se to někdy vážně hodí a nenutí mě to s tvářenkou přehánět, zvlášť, když vím, že jsem se soustředila více na rty, nebo oči.. :-)

      Vymazat
  2. Já bych od téhle značky chtěla něco vyzkoušet :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Farba na líčka vyzerá super, tak isto aj štetec, škoda len tej ceny..:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. od Mary Kay jsem už pár produktů vyzkoušela, ale moc mě jako značka neoslovuje. navíc mi rozum zůstává stát nad tou cenou :/ za tu cenu má člověk téměř high-end tvářenku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)