Douglas Beauty Bar na Designblok 2015, LUSH a MAC


Foto: Douglas
Ve středu jsem zavítala do Prahy, neboť mě milé manažerky parfumerie Douglas pozvaly na takzvaný Den profesionálů v rámci Designbloku 2015. Jedná se o den před oficiálním zahájením této události, na který je sezvána odborná veřejnost. Měla jsem tedy tu možnost si Designblok projít a vřele ho doporučuji! Výstavy jsem nefotila, neboť si myslím, že to prostě stojí za osobní návštěvu. Takže pokud máte čas, určitě na letošní Designblok, který se koná v prostorech Holešovického výstaviště, mrkněte!

Foto: Douglas
Douglas má svůj prostor hned v hlavní části výstaviště a rozhodně Beauty bar nepřehlédnete. Beauty bar je koncept, kde nic není jak se zdá a místo drinků se zde podává krása! Tak třeba já jsem si objednala Bloody Marry a tak mi červené rty nalíčil sám Douglas National Make-Up Artist Filip Novák. Bylo o mně krásně postaráno a to ve výborné společnosti.

Co se týče červené Bloody Marry tak mě překvapila její výdrž, neboť perfektně zvládla celý večer a to i s jídlem v The Farm, kterou rozhodně doporučuji k návštěvě a moc nám tam s kamarádkou Luckou chutnalo. Fotku z kavárny, ale i nalíčených rtů si můžete prohlédnout na mém instagramu tady. P.S.: Odstín rtěnky jsem zjišťovala, ale bohužel má hlava děravá jej zapomněla, takže zjistím znovu a dám rozhodně vědět. Více fotografií z akce a další akce, na kterých se Douglas tým objevuje můžete vidět na jejich facebookových stránkách, kde jsou poměrně aktivní.

Na Designbloku můžete najít i stánek značky Kiehl´s, kde vám slečny milerády poradí, poskytnou diagnostiku pleti a nabídnou spoustu vzorečků! Také se u nich můžete vyfotit polaroidem a tak si zasoutěžit o jejich produkty.


Co se týče mých úlovků tak jsem rychle zaběhla do LUSH pro hennu v odstínu Caca Brun a do MAC pro novou rtěnku v odstínu Captive. Z obou kousků mám velikou radost!


Designblok a celý den byl naprosto parádní a moc jsem si ho užila. Děkuji zastoupení Douglas za pozvání a milé kamarádce Lucce, že mi dělala společnost. 

Co vy a letošní Designblok? 

12 komentářů:

  1. Jeee moc ti to sluší na té fotce♥ a můžu se zeptat, na co používáš tu hennu z Lush?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju.. :-) Tyhle henny z LUSH jsou na vlasy, vlasy natónují a vyživí, obalí a vypadají hustější a krásnější. Ale tuhle jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme. :-)

      Vymazat
  2. Líčení ti moc sluší!!:) A na Designblok se nejspíš nedostanu, nevím, jak se to stalo, ale nestíhám :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě letošní DB zas až tak moc nenadchl, loni jsem z toho byla odvařenější :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se loni bohužel časově nepodařilo DB stihnout, tak jsem ráda, že alespoň letos. :-)

      Vymazat
  4. Malicko zavidim, ale v dobrem :))

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, tolik ti to sluší a když vidím všechny ty fotky, tak mě tolik mrzí, že jsem se letos na designblok nedostala :(

    OdpovědětVymazat
  6. Na design blok jsem letos nemohla, ale minulý rok to bylo vážně skvělé:). Moc ti to sluší a barvu rtěnky jsi vybrala dobře, na přesně tu samou jsem se tam dívala, ale vzhledem k tomu, že brigádu zatím nemám, tak mi asi ještě není souzena:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Neboj, není tomu tak dávno, co bych si o takové rtěnce mohla nechat jenom zdát. Až si budeš vydělávat, tak to bude fungovat všechno jinak a rtěnek bude.. :-)

      Vymazat
  7. Na Designbloku to bylo super :) sama jsem se na Douglas bar chtela stavit, ale vnejak jsem to nestihla... moc hezky te nalicili :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)