Chlorella Pura Cosmetics - Regenerační denní krém s výtažky z chlorelly



Pokud znáte chlorellu, určitě se Vám vybaví zdravý životní styl, detoxikace, nebo zelená barva a typický zápach. Kdo chlorellu nezná, tak Vám ráda řeknu, že se jedná o známou sladkovodní řasu. Já sama užívám tuto potravinu už roky v tabletách a to pravidelně na podzim, protože mi pomáhá se zažívacími problémy a především s imunitou. Tahle řasa je známá svými pozitivními účinky na tělo a proto jsem neváhala, když jsem zahlédla výzvu pro portál Blogerky.cz.

Přišel mi na testování tento krém. Designově podprůměrný, ale na obal u pečující kosmetiky nehledím. Opravdu pochválit ale musím hygienickou pumpičku, se kterou se produkt báječně aplikuje. Samotný krém je lehoučký, dobře se roztírá, na pleti je po chvíli prakticky nevnímatelný. Krém je dle mého vhodný pro smíšenou až normální pleť. I mastná by ho mohla snést, ale suché by už asi hydratací nevyhovoval. Co mě zaujalo je zvláštní vůně, není silná, ale opravdu z ní cítím zápach chlorelly, krém prostě nijak krásně nevoní, ale co čekat, když není parfemovaný. Za což má u mě plus.


Má citlivá pleť krém snáší dobře. Ráda jej aplikuji na oční okolí, na které není sice určen, ale mně vyhovuje. Složení je ucházející, avšak najdete v něm silikon. Je však obsažený až na poslední místě ve složení, takže předpokládám, že je ho tam opravdu troška a proto má pleť zatím krém snáší dobře. Avšak na dlouhodobé používání si ho každodenně netroufnu. To jen z preventivních důvodů. ale prakticky každému druhému kromě mě, silikony v kosmetice póry neucpávají a nevadí. Já jsem bohužel člověk, kterému by po dlouhodobějším používání krém nesedl a to jen kvůli obsaženému silikonu. Dál jej budu používat na oční okolí a opravdu mě mrzí, že krém silikon obsahuje, jinak by mi parádně vyhovoval! 


Za sebe krém tedy doporučuji, je lehký, ale práci plní. Navíc kdo ví jaké dlouhodobé pozitivní účinky by chlorella na pleť měla? Dalším velkým plusem je cena. Krém stojí 138 korun a seženete jej na stránkách Chlorellacentrum.cz.

Máte zkušenosti se sladkovodní řasou chlorellou? :-)

2 komentáře:

  1. Uvažovala jsem o tabletách, ale vždycky mě odradila cena a taky fakt, že nestačí tableta denně :D Aspoň tedy u těch, co jsem zatím viděla. Krém vypadá dobře, jen škoda toho silikonu, taky je moje pleť nemá ráda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vyšší, ale produkt vydrží delší dobu a stojí to za to. :)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)