Alverde - Zpevňující oční krém s mučenkou



Určitě už víte, že mám moc ráda oční krémy značky Alverde. Obsahují přírodní látky, žádné ropné produkty, nebo například silikony. Což mám ráda, protože proč na sebe plácat něco, co nám pleť dělá hezkou jen na oko a přitom jí toho moc nedává. Přírodní krémy jsou nadupané výživnými látkami a mému očnímu okolí svědčí. 

Oční krém s mučenkou je určen pro zralou pleť, stojí 120 Kč a obsahuje 15 ml. Balení má takový ten zobáčkový aplikátorek, který mám ráda, protože jím aplikuji krém přesně pod oči a v takovém množství, jaké já sama požaduji. Aplikátor je také hygienický, nedostane se do tubičky moc vzduchu a nemusím do balení sahat prsty. 

Krém je hutnější, než ostatní oční krémy, které jsem zatím zkoušela. Co je ale důležité je to, že se rychle vstřebá, není nějak umaštěný a především opravdu hydratuje. Oční okolí je "nacucané" a vyživené. Na obalu píší, že má obsahovat extrakt z bílého čaje a proteiny z ibišku, což má přispívat ochraně před volnými radikály, které jsou příčinou předčasného stárnutí. Složení je obohaceno o extrakt z mučenky, bambucké máslo a rostlinný glycerín, což je perfektní kombinace pro hydrataci a regeneraci pokožky.


Za mě palec nahoru, krém jsem si moc oblíbila a určitě jsem jej neměla naposledy! Používám jej především na noc, protože je hutnější a parádně výživný.

Jaký je Váš oblíbený oční krém? :-)

9 komentářů:

  1. já ho mám teď taky a je super! :) bála jsem se, aby nebyl moc hutný a mastný, ale úplně v pohodě, dávám na něj i make-up a bez problémů. zároveň ale nemám pocit, že by mi nic nedal. před ním jsem měla od Alverde takový nějaký žlutý, s pumpičkou, a to bylo jak nic, s tím jsem spokojená nebyla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Ten s pumpičkou jsem měla také a přesně jak píšeš, byl fajn, ale neměla jsem pocit nějaké péče. :)

      Vymazat
  2. To môže byť super vecička! Vďaka za tip!

    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  3. zrovna nedávno jsem si říkala, že bych ráada zkusila nějaký další oční krém, tenhle určitě vyzkouším, díky za tip ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Nikdy jsem moc oční krémy nepoužívala, ale tenhle mě nadchnul:) Určitě se po něm podívám:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám od Alverde nějaký jiný a až dodělám Biodermu, tak se na něj hned vrhnu :) A pokud by nebyl úplně ideální, zkusím tento :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tenhle krém čtu samou chválu musím ho určitě vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  7. Tento krém asi nebude nic pro mě:) ale značku Alverde mám moc ráda:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  8. zrovna používám oční krém od Rival de Loop a ten je teda nic moc, takže díky za tip na Alverde, vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)