NEW IN: TOMS MOROCCO CROCHET

Málem jsem zapomněla se pochlubit novou obuví. Na tohle léto jsem zvolila espadrilky. Důvodem koupě byl turistický výlet do Říma. Výlet přežily, i když je pravda, že je jsem si je třiceti kilometrovýma tůrama dost prošlápla a dala jim dost zabrat.

Na noze vypadají opravdu krásně, nosím je k džínům, kraťasům i šatům. Jsou lehoučké a chodí se v nich jako v bačkůrkách.

A samozřejmě mám radost, že jsem jejich koupí dala jeden pár obuvi dítěti v třetím světě v rámci akce "one for one". Zakoupila jsem je v Praze v obchodě Destroy.




Jaké boty v létě nosíte vy? :-)

7 komentářů:

  1. perfektné na leto, ja najradšej sandálky, ale teraz aj slip ony, ale ani týmito by som určite nepohrdla :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla vždy sandálková a v těhlech vedrech také dále jsem, tohle je bezva do tepla a nebo na místa, kam se sandálky tak nehodí, nebo se v nich blbě chodí.:D

      Vymazat
  2. Jé, tak ty jsou krásné :) i když musím číci, že já bch teda měla strach v nich vyrazit na takovou tůru, ale jsem dost mile překvapena, že to takhle v pohodě přežily :) i když Bůh ví, jestli by to takhle stejně dobře přežily i na mé noze :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to přežily na mé noze, tak to zvládnou u všech! :D

      Vymazat
  3. krásné! tomsky se mi vždycky moc líbily <3

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou nádherné,já nosím obyč žabky :D
    denissebeauty.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou skvělé, taky jsem se po jedněch dívala, ale ne u nás, protože nakupuji hlavně přes zahraniční eshopy. Než jsem se ale pro ně rozhodla, vykoupili mi mou velikost, tak jsem pak byla našťvaná na mou nerozhodnost. Tyhle tvoje jsou ale skvělou volbou :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)