For Life & Madaga Oční krém s minerály



Dnes pro Vás mám tip na parádní  polomastný a hydroaktivní oční krém, který má sloužit jako prevence proti vráskám, vyplňovat jemné linky a pomáhat uvolnit napětí očních svalů. V popisu je psáno, že obsahuje mineralizovaný multikoplex sodíku, draslíku, hořčíku a stopových minerálních prvků, vitamíny a výživné i zvláčňující složky.

Já krém vnímám jakožto lehký krém, vhodný pro pleť po dvacátém roce. Já mám oční okolí velice suché a jakožto nositelka kontaktních čoček, hodně namáhané. Krém mi pleť nedráždí a na denní použití hydratuje přesně tak, jak si představuji. S následným korektorem a líčením krém nemá žádný problém, nijak necuckuje, ani z něj líčení nestéká. Krém je lehounce parfemován, vůni mi nijak nevadí.


Navíc oceňuji pumpičku, se kterou hygienicky nadávkuji přesně takové množství produktu, jaké potřebuji. Balení je opravdu veliké, produkt používám už nějaký měsíc a ubyla mi troška, takže si dovolím říct, že by mi s používáním jednou denně mohl vydržet třeba i rok, neboť krému stačí opravdu maličko, rozhodně né ani třetina pumpičky na obě oční okolí.

Balení obsahuje 30 mililitrů a stojí 413 Kč. Seženete jej zde a nezapomeňte, že značka For Life & Madaga nabízí vzorečky k vyzkoušení.

Používáte oční krém? :-)

1 komentář:

  1. Mně teda většina očních krémů nesedí, ale tenhle vypadá zajímavé. :)
    PS: Pěkné fotky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)