MAC Cremesheen Lipstick - Fanfare


Mám tu pro vás ukázku mé další cremesheen rtěnky od MAC. Nedávno jsem vám ukazovala svou nejoblíbenější Speak Louder, dnes vám ukáži Fanfare, která je tak trochu zvláštní a vlastně kouzelnou rtěnkou.

Fanfare je krémová světle růžová barva s trochou lesku. Jedná se tedy o rtěnku ze stálé kolekce MAC ve verzi cremesheen. Jejich balení se mi líbí, nic proti němu nemám, zdá se mi bytelné a rtěnky vypadají dobře i vystavené (vlastním jeden z těch průhledných organizérů na rtěnky). Líbí se mi, jak je název značky embosovaný, avšak pokud máte rtěnek více, těžko je od sebe rozeznáte a musíte luštit dle názvů, které jsou vytištěné na dolní straně rtěnky.


Cremesheen textura rtěnky mi vyhovuje ze všech nejvíce a prý je také nejoblíbenější.  Je to vlastně krémová rtěnka, která ale není přehnaně lesklá. Fanfare je tedy také krémová, ale není moc lesklá, což mně naprosto vyhovuje. Řekla bych, že je přesně na pomezí mezi lesklou a matnou rtěnkou. Velice dobře se aplikuje a dodává takový jemný finiš na rtech. Také se mi zdá, že je hydratační, neboť rty vůbec nevysušuje a na rtech je opravdu příjemná. Nezalézá do vrásek, ale ani se neroztéká. Avšak samozřejmě pokud máte rozpraskané rty s výraznými šupinkami, tak nečekejte, že je tahle rtěnka jen tak přehlédne, to zase ne.

Odstín je teple růžový a jakoby v něm byla kapička žluté barvy. Je to bohatá barva se správnou pigmentací, takže co vidíte v tubě budete mít i na rtech. Klasická vanilková vůně MAC rtěnek nechybí ani této krásce. Výdrž je možná o kapičku nižší, než má oblíbená Speak Louder. Avšak čtyři hodiny vydrží a dá i nějaké menší jídlo.


A teď k tomu, proč jsem nazvala tuto rtěnku kouzelnou. Tenhle odstín totiž vypadá na každém trochu jinak. Ano to dělají všechny rtěnky, ale ne tak výrazně. Pokud si projedete swatche na googlu, nebo youtube tak musíte vidět ty výrazné rozdíly na každé slečně. Na černoškách je velice světlá, ale třeba na mých rtech působí velice přirozeně a spíše korálově, než růžově. Tuto rtěnku je tedy před koupí rozhodně vyzkoušet (v MAC stačí požádat asistentku, ona vám rtěnku ráda vydezinfikuje), abyste pak nebyly zklamané, pokud vybíráte pouze podle swatchů.

Co se mi na této rtěnce líbí nejvíce je její variabilnost, neboť je vhodná na každou příležitost a každý den. Můžete ji mít k večernímu looku, ale také k no makeup vzhledu. Opravdu nádherný, univerzální odstín, který by dle mého neměl chybět žádné ženě.

Rtěnku seženete v MAC prodejnách za 550 Kč.

Jaká je Vaše oblíbená jarní rtěnka? :-)

10 komentářů:

  1. Jé, tak ta teda vypadá fakt skvěle!! :-) Mám už dlouho v plánu si něco pořídit od MACu, ale ještě k tomu pořád nedošlo :-(.. Hlavně když píšeš, že nezalézá do vrásek, tak to bych ji potřebovala hned :-)). Já mám teď nejoblíbenější jednu růžovku ze Sephory. Je úžasná, krásně pigmentovaná, hezky voní a i dlouho vydrží, ale mám právě problém s tím, že mi zalézá do vrásek, což mě dost štve :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeje, tak to zkus tuhle, ale určitě doporučuji před koupí vyzkoušet a chvíli se s ní projít po obchoďáku, pak až zakoupit. Jinak určitě rty pořádně před aplikací rtěnek namaž, nech vsáknout, otři kapesníčkem a pak aplikuj rtěnku. :-)

      Vymazat
  2. Odstín je krásný, ale já bohužel Cremesheen rtěnky nemám vůbec ráda. Nevím proč, ale absolutně mi nevyhovuje ta konzistence. Mám dvě a skoro vůbec je nepoužívám, přitom MAC rtěnky miluju. Já mám nejradši ty matné asi :). A oblíbená jarní rtěnka? Asi balzámek od Clarins, je prostě nejlepší :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A vidíš, já je mám nejraději. Matné jsou úžasné, ale zas moc nemám ráda ten jejich vysušující pocit. :)

      Vymazat
  3. Krásný odstín :) Žádný takový ještě nemám, koukám, že budu muset napravit.

    OdpovědětVymazat
  4. ja momentálne striedam najnovšie prírastky z Pupy:). Dúfam, že tento odtieň niekedy uvidíme aj na tebe..btw. ako si s odstupom času spokojná s Kors-kou:)?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evie, já mám kabelky Kors dvě. Jednu už skoro rok, druhou teda asi půl roku. Tu první tahám každý víkend, hodně s ní cestuji, druhou jsem nosila denně do školy. Vypadají jako nové a to jsem se už při pár omláceních bála, zda bude škrábaneček. Jednou mi ji také polili horkým čajem a nesčetněkrát zmokly. Nic, opravdu kvalita za to stojí. Jen ta vetší Satchel je sama o sobě dost těžká, což mě docela mrzí, pak do školy táhnu fakt několik kilo a docela se to pronosí. Ale jinak na jedničku, mám je obě moc ráda a tak jsem se rozhýčkala, že po jiných momentálně netoužím. :-) Takže pokud přemýšlíš nad investicí, určitě mohu doporučit. :-)

      Vymazat
    2. ďakujem za odpoveď!:)myslela som Sutton/Dressy:), už kedysi som o nej premýšľala, myslím, že som ti raz aj písala, či by si ju nenafotila:)) a včera som pod nejakým tvojím článkom našla niečo v zmysle, že jet set by bola praktickejšia..:) škrábančekov sa nebojím mama má svetlú manšiu hamiltonku v odtieni Off white, ťahá ju všade...a za 2-3 roky, čo ju má nemá na sebe ani jeden fľak, či škrábanček...:)

      Vymazat
    3. Ale já jsem trubka, samozřejmě že jsem myslela Sutton, nevím jak mě napadl název Satchel. :D Mám ji nafocenou, klidně ti fotky pošlu. :) Jet Set by určitě byla nejpraktičtější, ale trochu mi vadí, jak je nejvíce kopírovaná a profláklá. Sutton je zase taková elegantnější, originálnější.

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)