Emulze s mikrostříbrem Belcura


Dnes tu pro Vás mám trochu jinou recenzi. Poprvé jsem se zúčastnila výzvy pro portál blogerky.cz. Byla jsem tedy vybrána, abych zrecenzovala tento produkt a mohu Vám říct, že se mi to zrovna opravdu hodilo. V tomto období totiž trpím vyrážkami, alergiemi a poblázněnou pletí. Kdo je alergik tak ví, o čem mluvím a jak hrozné jsou svědivé vyrážky, které se následně promění v nesnesitelně suchá a bolavá místa. 

Belcura je emulze ve spreji, která má za úkol pokožku vyživovat, udržovat hydratovanou a chránit ji před vnějšími vlivy. Podporuje regeneraci, zklidňuje a zmírňuje kožní problémy. Obsahuje vysoce čisté mikrostříbro, které je známé protizánětlivými a antibakteriálními účinky. Dále jsou v emulzi obsaženy ceramidy a kyselina mléčná, které mají za úkol pokožku obnovit a vyživovat. Hodnota pH je kyselejší.

A k čemu je tedy tato emulze dobrá? Je vhodná pro suchou, podrážděnou a citlivou pokožku, nebo pokožku s atopickým ekzémem. Belcura neobsahuje konzervanty, parfemaci, lanolín, alkohol a ani barviva.


A můj názor? Nejdříve jsem od této emulze moc neočekávala, ale zkusila jsem ji nejprve na postižené ucho. Ano měla jsem ošklivou vyrážku na uchu. Světe div se, ono se to opravdu lepšilo a suchá pokožka, kterou mám po alergické reakci opravdu dlouho, se vyléčila rychleji. Později jsem produkt zkusila i na bradu, kde se mi nejspíš změnou počasí vytvořila ošklivá suchá místa, která se nehezky loupala. Belcura suchá místa do dvou dnů odstranila. Napětí zmizelo a šupinky též. Po prvních vedrech minulý týden jsem také vyběhla na sluníčko a ejhle, ramena a záda spálená. Mazala jsem Belcurou a pokožka se zdála být zklidněnější. 


Podle mě je tohle produkt, který se hodí mít doma. Já osobně na vyrážky a suchá místa trpím, takže vždy musím mít po ruce něco, čím mažu. Většinou jsem mazala klasickou kalciovou mastí, ale v oblasti obličeje mi způsobovala pupínky a ucpávala póry, Belcura ne. Je na pokožce příjemná, rychle se vstřebá a hezky chladí. Oceňuji aplikaci ve spreji, který je hygienický a vytvoří jemnou pěnu. A naposledy vychválím design, moc se mi líbí a šedá část nahoře hází "odlesky" do stříbrné barvy, což mi fotoaparát bohužel nezachytil. Opravdu moc hezké balení.

Za mě ano, děkuji portálu blogerky.cz za možnost vyzkoušení a doporučuji. Tento produkt je k zakoupení v lékárně a stojí kolem 380 Kč, více se o něm můžete dozvědět tady.

Vlastníte také nějaký produkt v případě poranění, vyrážek a suchých míst? :-)

2 komentáře:

  1. To vypadá na docela fajn věc :) My doma nic podobného nemáme, atopický ekzém ani vyrážky nás naštěstí netrápí, ale tip na fajn produkt se určitě vždycky hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tedy takovouto emulzi nevlastním, ale vypadá fajn :-) na suchá místa hodně používám kosmetiku saloos .-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)