LUSH - Handy Gurugu


Dnes pro Vás mám další produkt z LUSH péče o tělo, přesněji o ruce. Jak už víte, psala jsem nedávno recenzi na krém na nohy, který jsem si velice oblíbila i v péči o ruce. Tento produkt je dělaný speciálně pro ruce a to pro velice upracované. Mých rukou se to netýká, ale mamka.. Mamka pracuje rukama celý život a její ruce jsou vážně ty nejhorší, které jsem kdy viděla.


Proto neváhala a po dobré zkušenosti s Food Lotion zakoupila i chválený Handy Gurugu. Jedná se o bohatý a velmi výživný krém na ruce. Konzistence je hustá, opravdu velice hustá, takže musíte do krému více dloubnout. Obsahuje vyšší množství přírodních másel a to včetně bambuckého, tak i z arašídů, mandlí, kešu a dýňových semínek. Dále tento krém obsahuje šťávu z citrónu a růží. Krém voní přírodně po těchto ingrediencích, těžko vůni specifikovat. Krém je velice mastný, takže nic pro ty, kteří nemají rádi mastný pocit na pokožce, je vhodné s krémem hupsnout přímo do postele a nechat působit. Avšak není špatný i přes den, ale musíte chvilku počkat, než se vsákne.

Co zbožňuji na LUSH produktech je fair trade. Třeba bambucké máslo v tomto krému pochází z družstva ghanských žen - Ojoba Project. 400 žen se následně spravedlivě dělí o zisk a je hezké, že jich původně bylo pouze 40. Peníze používají na vylepšení podmínek ve své komunitě a vzdělávání dětí. Tenhle krém tedy nepomáhá jen našim rukám. 


Za mě i mamku ano. Krém ruce krásně hydratuje, regeneruje a prostě dává do kupy. Je super i na velmi suchou kůži na patách, nebo loktech. Koupíte i na webových stránkách a to za 315 Kč za 100 ml.
Jaký je Váš největší oblíbenec v péči o ruce? :-)

3 komentáře:

Děkuji za vaše milé komentáře :-)