Rimmel - Salon Pro laky na nehty


Našla jsem ve své lakovací sbírce tři zástupce Rimmel Salon Pro laků na nehty a tak jsem je pro vás nafotila. Oficiální informace tvrdí, že se jedná o dlouhotrvající laky na nehty s gelovým efektem. Obsahují flexibilní Lycru, která zaručuje perfektní tvar, lesk a odolnost až na deset dnů. Kombinuje benefity pěti kroků salónní manikůry v jednom produkty. V této kolekci můžete najít šest odstínů navržených Kate Moss.

Dle mého názoru jsou to prostě obyčejné laky na nehty, žádné benefity jsem nepocítila. Musím jim pochválit, že se krásně nanášejí v jedné vrstvě a mají takový ten širší štěteček. Poměrně dlouho schnou, ale hezky se lesknou. Výdrž je naprosto běžná, tedy dva až tři dny. Bez slevy stojí 99 Kč.

306 Velvet Rose

702 Simply Sizzling

701 Jazz Punk z kolekce Kate Moss

Co vy a Rimmel laky? :-)

11 komentářů:

  1. Přijdou mi srovnatelné s těmi levnějšími od Rimmelu ve výdrži, ale aplikace je příjemnější. Mám dva z akce 1+1, stovku bych za jeden určitě nedala. Mám ten první a červený, ale líbí se mi ten Jazz punk.

    OdpovědětVymazat
  2. Rimmel mám ráda pro jejich kartáčky, vyhovují mi. Máznu jednou a mám namalované nehty, teda jeden :D Velvet Rose je perfektní odstín.

    OdpovědětVymazat
  3. Rimmel mám ráda pro jejich kartáčky, vyhovují mi. Máznu jednou a mám namalované nehty, teda jeden :D Velvet Rose je perfektní odstín.

    OdpovědětVymazat
  4. Salon Pro mám v odstínu pepermint a ultraviolet. Krytí i rychlost schnutí mi vyhovují. Odstíny jsou taky perfektní. Ale že by se jednalo o dlouhotrvající lak na nehty, to říct nemůžu :( Oloupe se dost rychle..
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí ten Simply Sizzling <3 Od Rimmelu pár laků mám a jsme s nimi docela spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Řekla bych, že laky Rimmel patří v drogerce k těm nejlepším. Alespoň já je mám nejradši. A tyhlety Salon pro jsem včera v Rossmannovi viděla ve slevě za 39,- Kč :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem je měla také nejradši, poslední dobou mi ale prostě na nehtech nedrží. Každopádně za těch 39,- na ně mrknu a děkuji za tip! :-)

      Vymazat
  7. Nádherné všetky tri, ja mám s týmito lakmi veľmi dobrú skúsenosť, mám dva odtiene, obe sú lesklé takže v jednej vrstve veľmi nekryjú, ale v dvoch je už vidieť efekt, schnú rýchlo až na môj vkus veľmi rýchlo a vydržia mi dlhšie ako bežné iné laky, ale kupovala som ich dávnejšie tak neviem, či sa niečo medzitým zmenilo. Tieto laky milujem, sú jedny z tých lepších, ktoré možno dostať, určite skúsim aj nejaký matný odtieň nech zistím to krytie.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)