For Life & Madaga - Lehký noční krém


Dnes tu pro Vás mám další produkt značky For Life & Madaga. Jedná se lehký noční krém, který je určený pro mastnou a problematickou pleť. Tenhle krém byl pro mě tak trochu losem do loterie, protože pleť mastnou nemám, spíše normální, za to ale problematickou a krémy mám ráda lehčí. Krém má být nekomogenní a pleť má zklidňovat. Slibuje zamezování vylučování mazu a rozšiřování mazu.

Krém je opravdu lehoučký a je velmi jemně parfemován. Po rozetření zasychá a nezanechává žádný nepříjemný pocit, naopak pleť je jemná a na dotek příjemná. Avšak následně přichází kámen úrazu a to nejspíše díky mému špatnému výběru krému. Dostatečně mě nehydratuje, což mu samozřejmě nemohu vyčítat, protože přeci jen není určen pro normální až sušší pleť. Co se týče slibů ohledně mazu, tak to nemohu posoudit, protože s ním moc potíže nemám. Na akné jsem nějaké vliv nezaznamenala.


Vlastně tento článek nemůžete brát ani jako úplnou recenzi, ale spíše takový tip pro mastnou a problematickou pleť. Pamatuji si, že jsem tento krém už jednou zkoušela když jsem končila základní školu a byla jsem s ním spokojená, proto jsem ho z nostalgie chtěla vyzkoušet znovu.

Najdete jej na stránkách For Life & Madaga a to za 328 Kč za 50 ml. Je možné vyzkoušení i vzorečku, což je dle mého perfektní, pokud si nejste jisté, zda vám krém sedne a nemusíte udělat stejnou chybu, jako já. Takže pokud sháníte nějaký krém pro mastnější pleť se sklonem k akné, určitě zkuste vzoreček tohoto krému, třeba vám sedne. 

4 komentáře:

  1. Dík za tip, možná zkusím. Moje pleť krémy většinou nerada, na noc používám oleje, na den maximálně lehký krém jen lokálně na sušší místa, protože nemám ráda pocit, že mám něco na pleti, nedej bože se trochu zpotím a hned mám pupínky. Ale přece jen bych ráda nějaký fajn krém na celý obličej našla aspoň na dny, kdy mám pleť v lepším stavu.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi ho zde ukázala, zrovna něco takového sháním a je super že je možnost vzorečku, takže asi vyzkouším. Díky!!

    K.

    OdpovědětVymazat
  3. túto značku som už párkrát videla, musím sa pozrieť po tejto recenzií na ňu trochu lepšie :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. já mám s For Life dobré zkušenosti a plánuju koupit jejich denní krém, je skvělý:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)