Top Of February


Guerlain - Rouge Parade Intense Colour & Shine


Tuhle nádheru mi poslala S0bi. Jedná se o lesk z vánoční limitované edice Guerlain v odstínu 920 Rouge Parade, což je pro mě přímo božská barva. Lesk je nádherně pigmentovaný, barvu kterou vidíte na fotce máte i na rtech. Je hutný, ale zároveň lehký. Má obsahovat včelí vosk a o rty tak pečovat. Lesk rty nevysušuje, spíše naopak a nelepí, vůbec nelepí! Balení je luxusní, jednoduché, ale nádherné. Lesk jsem v posledních dvou měsících nosila velice často, především na zkoušky, nebo plesy a vždy jsem na něj obdržela spoustu komplimentů. Jsem opravdu moc ráda, že ho mám a děkuji za to Sabince!


Michael Kors - Glam Jasmine

Tenhle parfém zbožňuji celoročně, ale v období plesů a zkoušek jsem jím nešetřila. Vůně jasmínu je famózní a umí mě dostat do kolen, opravdu láska na první přivonění.

Medik8 - Hydr8 Day

Na tento krém mám již recenzi připravenou a není to zamilovanost jen za tento měsíc, rozhodně se máte na co těšit! Pokud hledáte opravdu funkční krém, mrkněte na stránky medaprex.

Co byly Vaši oblíbenci za únor? A který parfém vás dostává do kolen? :-)

5 komentářů:

  1. Já lesková vůbec nejsem, ale tento lesk vypadá luxusně - a ta barva! Navíc, jestli vůbec nelepí...palec hore :-)
    Mým oblíbencem za únor byla jednoznačně tvářenka Sin od NARS, nově objevený make-up Lasting Finish od Rimmel, hydratační krém od Benefitu, řasenka od Sephory...atd :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Glam Jasmine má nádhernou vůni, mně se od Korse líbí ten klasický "Michael Kors", ten je TOP <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ani nevíš, jakou mám radost já, že jsem se tak parádně trefila! Hlavně, ať slouží dlouho. Asi bych se taky měla někdy zamyslet na oblíbenci - minulý měsíc to byl určitě olej na rty od YSL a tvářenka Sculptionary Cheek Countouring od Clinique.

    OdpovědětVymazat
  4. Glam Jasmine jsem si jednu dobu také chtěla pořídit, ale pak nějak když jsem se konečně rozhoupala mi už moc nevoněla. Tak teď jak jí u tebe vidím, tak si říkám, že si jí přece jen musím jít znovu očichat :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)