M.A.C. - "Speak Louder" Lipstick


Byl to náhodný nákup. Jen jsem se na chvíli mrkla do obchodu a bylo to. Můj první pohled směřoval na tuhle rtěnku a s tou jsem také odešla. Nutno podotknout, že jsem ji dostala jako dárek od přítele. Musím ji ale napráskat. V obchodě pod zrádným světlem vypadala úplně jinak! Zdála se mi více do červena, ale nebyla fialová jako většina mých rtěnek a proto jsem ji zvolila. Nedočkavě jsem ji aplikovala ještě v kabince v Mangu. Byla jsem z ní vedle, nečekala jsem od cremesheen takovou pigmentaci a máslovou konzistenci. Rtěnka se nádherně aplikovala a jakž takž na rtech vydržela jídlo a i dlouhou cestu domů. 


Speak Louder je popisována jako "clean poppy blue pink". Je to tedy středně tmavá růžová s modrým podtónem a jemným sheenem. Jak jsem již psala, v obchodě vypadala jinak a byl to náhodný nákup bez předchozího projíždění swatchů a recenzí. Když jsem ji druhý den rozbalila na světle, divila jsem se jaká je to jasná růžová. Avšak na mých rtech vypadá stále krásně a troufám si říct, že mi sluší. Také mě mile překvapila pigmentace. Stačí jemný nátěr a barva je opravdu intenzivní. Konzistence je opravdu krémová, krásně po rtech klouže. Cremesheen rtěnky mi byly doporučovány jakožto "hydratační". No hydratační dle mého rozhodně nejsou, na to mám nějaké obyčejné Rimmelky a ty tedy hydratují. Tahle se mi zdá trochu vysušující, avšak stále příjemná na rtech. Jak to tak bývá, vysušující rtěnka ale vydrží, tahle tedy dává zhruba 5 hodin, což je dle mého dobrá výdrž, když pominu, že to není dlouhotrvající rtěnka. Po pěti hodinách, nebo náročném jídle pomalu mizí do kontury rtů a je nutná reaplikace. Co na téhle rtěnce je její jemná vanilková vůně, to já můžu. 


Tuhle rtěnku doporučuji a rozhodně už vybírám další krásku do mé sbírky. Rtěnka stála 550 Kč a seženete ji v M.A.C. prodejnách. Za ty peníze svou práci opravdu plní! 

Jaká je Vaše nejoblíbenější rtěnka? Co vy a rtěnky M.A.C.? :-)

11 komentářů:

  1. Mám doma několik MAC rtěnek, a nejoblíbenější je asi Diva. Mně Cremesheen naopak moc nevyhovuje, mnohem radši mám ty matné :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám teda rúž od Rimmelu a ten vydrží aj celý deň. Rúž je krásny a verím, že ti pristane! :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rimmel jsou mé nejoblíbenější rtěnky z drogérie, především ty z kolekce Kate. Jinak Kate 05 je velice podobná této Speak Louder. :)

      Vymazat
  3. Ach jo, už bych si konečně nějakou tu MAC rtěnku měla pořídit. Odstín se mi moc líbí a myslím, že i mně by slušel :-))
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jdi do toho, věřím, že nebudeš litovat. :-)

      Vymazat
  4. Jednu MAC rtěnku mám i já, ale teď si nevybavuji název odstínu, ale je to krásná oranžovo-červená barva.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Odstín vypadá moc hezky, ale nejvíc mě zaujaly TY NEHTY - božíí!;)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemám ani jeden rúž od Mac, ale dúfam, že čoskoro si ju zoženiem :) btw krásny odtieň tvojho rúžu
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  7. mám jednu od MACU ale podľa mňa až tak dlho nevydržia..asi by som si už znova nekúpila od nich. Tomi už viacej vyhovujú Pure Reds od Lorealu, alebo Flormar long stay.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)