Micelární voda od L´Oreal


Není tomu tak dávno, co jsem Vám představila micku od Garnieru, kterou jsem vychválila do nebes. Nastal čas dovolené a ta obří lahev se mi prostě táhnout nechtěla a neměla jsem žádnou použitelnou menší lahvičku, do které bych micelárku přelila a tak nezbylo nic jiného než naklusat do drogérie a sáhnout po oné chválené L´Orealce, která má být totožná.

Celým názvem Skin Perfector - 3 in 1 Purifying Micellar Solution je úplně stejná, složení je naprosto totožné. Jak vidíte samy, jediným rozdílem je přehození látky Poloxamer 184 (snižuje povrchové napětí látek, pomáhá jiným látkám s rozpouštěním, pomáhá vodě smíchat se s olejem a tím pokožku čistí) o dvě místa. Pro mě je tohle složení micelárek chemický zázrak a hrozně ráda se o něj zajímám a rozebírám každou látku a její schopnopnosti. Možná bych o tom někdy mohla něco napsat. :-)



Micelárka je i účinkem úplně stejná a mohla bych tu o ní básnit stejně jako o Ganierce. Parádně odličuje, neštípe, nedráždí mou citlivou pleť a nelepí! A stále splňuje jeden důležitý bod: je lepší a hlavně levnější než Bioderma! 

Jediný znatelný rozdíl oproti Garnieru je cena/množství. U Garnieru máte 400 ml balení v přepočtu za 130 Kč, neustále je v akcích, za tu stejnou cenu, možná někdy o dvacku nižší, máte L´Oreal s pouhými 200 ml. 

Další mou výtkou pro tuto micelárku je její otvor, kterým se vylévá. Je obrovský a nemůžete korigovat množství, který na tampon lijete. V jedné vteřině máte tamponek zcela mokrý a micelárka tak neskutečně rychle ubývá. Za týden na dovolené jsem měla třičtvrtinu fuč a balení vydrželo při používání 2x denně ani ne měsíc. To Garnierka vydrží měsíce. 

Za sebe tuto micelárku doporučuji, ale sama si budu na domácí užívání kupovat Garnier. Na dovolenou a cesty si ale ráda L´Oreal opět pořídím.

Zkoušely jste? Jaká je Vaše nejoblíbenější micelární voda? :-)

5 komentářů:

  1. Zkoušela jsem a nic moc. Nejraději mám tu od Nivey a pak také Mixa nebyla špatná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem ji použila poprvé, takže zatím nemohu moc soudit. Ale Tvoje recenze mě úplně navnadila na denní používání :D

    OdpovědětVymazat
  3. já ji mám nejradši, mám už několikáté balení, ta Garnier je taky dobrá, ale přišlo mi, že jí to trvá o fous delší dobu a musím víc tlačit... tak nevím, jestli mi hrabe nebo ta mini změna ve složení má fakt nějaký vliv :D
    otvor je na prd, to je fakt, ale zas mi vyhovuje úzké balení, nemám na polici moc místa, takže třeba ty půllitrové Biodermy nebo i ten Garnier už mi tam naruší systém :D

    OdpovědětVymazat
  4. presne túto si nedávno kúpila mamina a zatiaľ je s ňou spokojná :) mojou srdcovkou je micerálka od Biodermy
    rada by som ťa pozvala na môj blog, kde práve prebieha mikulášska Giveaway o limitku od Alverde a make-up Catrice
    www.mybeautygram.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. bohužel mám alergii na vše od L´orealu, tak už raději ani nic nezkouším. Souhlasím, že micelárka od Biodermy není žádný zázrak

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)