Top Of November


Bioaroma - Maska na poškozené vlasy

V listopadu jsem naprosto propadla této masce na poškozené vlasy s rozmarýnem, šalvějí, bambuckým máslem, olivovým a avokádovým olejem. Co je na ní naprosto dokonalé je ten fakt, že nic, opravdu nic, jiného neobsahuje. Tak to má být, ne? Více se o ní můžete dozvědět zde.

Mememe - Beat the Blues 

Na podzim je pleti nutno dodat trochu záře, rozjasnění. To dokonale zvládá tenhle malý zázrak. Už jsem o něm básnila zde. Malý, levný a nádherný.

Benefit - Creaseless Cream Shadow / r.s.v.p.

Trochu projasnění neuškodí ani očním víčkům a tahle nádherná světle růžovoučká je k tomu jako stvořená. Ale nebudu moc prozrazovat, více se dočtete v samostatném článku.

L´Oreal - Caresse / 102 Mauve Cherie

Listopad se nese v duchu jemné růžové. Tou je i tato rtěnka z řady Caresse. Tahle řada je hydratační, né tak pigmentovaná, na rtech velice příjemná. Odstín je to pro mé rty naprosto nádherný, takový ten "mé rty, ale lepší". Doporučuji omrknout! 


Co bylo Vaším oblíbencem v listopadu? :-)

7 komentářů:

  1. Já své oblíbené výrobky používám tak nějak celoročně, ale momentálně jsem si hodně oblíbila kozí řadu od Ziaji (také o tom teď spamuju všude na blogu :-D). Moc se mi líbí ta rtěnka, mrknu po ní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujala rtěnka. Minulý rok jsem s rtěnkami teprv začala a nakoupila jsem si moc hezké odstíny, ale moc je nepoužívám, protože jsem líná si ve škole furt kontrolovat rty a nosit s sebou rtěnky. Nějaká takováhle by se mi ale určitě hodila, mám podobný odstín jen ve formě másla od Astoru, ale bohužel obsahuje třpytky :(

    OdpovědětVymazat
  3. Rtněku mám v jiném odstínu a nemůžu jinak, než souhlasit, je super. Určitě se porozhlédnu i po tvém odstínu.

    OdpovědětVymazat
  4. hodně mě zaujala ta rtěnka, zrovna jsem si oblíbila spíše světlé odstíny ( jak píšeš "mé rty, ale lepší" ),
    tak na ni určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tu rtěnku mám taky a jsem s ní moc spokojená a tvůj odstín se mi také líbí a kosmetika bioaroma je jasná :) skvělá volba

    OdpovědětVymazat
  6. Ten rúž vyzerá super :) a mna zaoujal ten prvý vyrobok na poškodene vlasy
    pokiaľ chceš budem rada ak sa zapojiš do mojej giveaway o českú verziu Wreck this journal :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/11/destrukcna-vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Tu rtěnku zbožňuju! Mám několik barev a takhle je jednou z mých nejoblíbenějších :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře :-)